Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a dolog/mondat, ami nagyon sértő számotokra? Mondta-e már a párotok?

Figyelt kérdés
Mikor mondd valamit, ami nagyon rosszul esik, hogyan reagáltok?Volt ilyen?
2013. máj. 10. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyszer azon viccelődött,hogy mi lenne, ha a jövőbeli gyermekünket akhilleusznak vagy zeusznak vagy mittudoménmár minek neveznénk el. totálisan kiakadtam,hogy miért viccelődik a majdanii gyermekeinkkel... ennyi.:D
2013. máj. 10. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor azt mondta, hogy ha terhes lesz tőlem, az mégis inkább az ő dolga, mint az enyém.

Amikor szándékosan fájdalmat okozott nekem, anélkül, hogy éppen egy aktuális probléma kapcsán muszáj lett volna ezt tenni kicsit. Egyszerűen a nyers ártani vágyás vezette. Nem emlékszem már a szavaira, csak arra, hogy többször így nekem rontott.

2013. máj. 11. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:
"Hülye vagy"...Látta rajtam, hog megrökönyödtem mikor kimondta, ezért rögtön vagy hozzátette, hogy szeret, vagy átölelt vagy kimagyarázta magát (előfordult 1x-2x)
2013. máj. 15. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
az én párom azt utálja, amikor azt mondom neki, hogy "azt csinálsz, amit akarsz"
2013. máj. 15. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Látom régebbi kérdés de azért válaszolok: A párommal,mostmár férjemmel,irgalmatlanul összekaptunk de olyan szinten,hogy én áltam a pult egyik ő a másik felén és ott mentünk(rohantunk) körbe és nagyon veszekedtünk,annyira nem voltunk magunknál,hogy olyanokat mondtunk,hogy megöljük egymást.Ezek a szavak után kicsit kijózanodtunk és egyből rohantunk megölelni egymást.Így visszagondolva elég vicces volt,de akkor a megfojtalak szövege nem esett jól.
2015. márc. 22. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!