Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Az kiábrándító számotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az kiábrándító számotokra ha egy életvidám lány akivel randizgattok, és jövőt is vele tervezitek, öngyilkossági kísérletet követ el?

Figyelt kérdés
Pl ha veletek van mindig jókedvű,aranyos,mosolyog,nem csinál semmi abnormálisat veletek kapcsolatban, viszont vágja magát,kórházba kerül öngyilkosság miatt... bolondnak gondolnátok és elhagynátok?
2013. máj. 10. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana, ha ezekről beszélgetnél valakivel, ha nem is konkrétan szakemberrel...
2013. máj. 10. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak ezért ne hagyd el. Ijesztö tud néha lenni, de az ilyen ember, ha szeretik és vigyáznak rá, akkor nagyon bájos és aranyos ember formálható belöle.

Személyes tapasztalat, ez velem történt.

A haverjaim mindvégig azt hitték, hippi vagyok, meg ilyen világbéke-párti, aki soha nem bántana senkit, pláne nem saját magát. És akkor lebuktam: a barátom meglátott, amikor meg akartam magam vágni, és elvette tölem a zsilettet. "Pedig-mondta-tegnap még együtt számolgattuk a füszálakat meg a faleveleket..." Annyira szépen titkoltam, hogy egy évig észe se vették, mit csinálok magammal. És akkor nem hagyott el, hanem segített. Most pedig boldogan élem az életem. Ha akkor nem segít, nem tudom, hol lennék. Éreztesd vele, hogy nincs egyedül ész számíthat rád. Sokat fogg neki segíteni ez szerintem. Legalább is nálam bevált.

2013. máj. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!