Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok a helyemben?
Nos arről lenne szó, hogy nem rég óta járok egy fiúval,kb egy hete.. De fura nekem ez az egész.. Egy suliba járunk és délután is együtt vagyunk egy két órát.. Mostanában eljátssza azt,hogy pl: tegnap azt mondta,hogy a 2:30-as busszal haza kell mennie mert az apjával jönnek vissza Pécsre bevásárolni,de hívta a haverja,hogy nem e megy betépni? Mi volt? Rögtön ugrott,hogy megy betépni és haza megy a 4:30as buszával.. Mondom jól van,átment az érettségin,elég jó pont számokat ért el,"ünnepelje meg ahogy akarja.." mentem én is mert hívott,hogy menjek.. Ma mondta,hogy a 5.óra után elmegy( 12:10kor van vége) lelép,hogy elérje a 13.15ös buszát ( mire kiér a városba 15p és 5-8percenként járnak a helyjáratos buszok..) azt mondta ha kiér,ír majd.. Azóta se írt,azt se tudom mi van vele, a telefon száma nincs meg.. Azt mondta,holnap találkozunk.. De ha az lesz mint kedden mikor érettségiszünet volt,hogy egy nappal előtte,megígéri,de konkrét időpontot nem mond,és ha nem kérdezek rá,akkor egész nap várhatok a csodára,én nem tudom mit csinálok.. A másik amit eljátszik,hogy azt mondja pillanat majd órák múlva ír,azzal indokolva,hogy az apja odaült a géphez.. De tud telefonról lenni.. Én nem akarok házi sárkány lenni,akkor mondja lazán meg,hogy most haverokkal akar lenni vagy valami nem szólok,de ha így titkolózik bizony b*assza a csőröm..Pont múltkor ebből volt vita,hogy én ugyan ezt direkt eljátszottam vele,hogy érezze milyen,mikor mindenre azt mondom,hogy " dolgom van,nem lényeges,mindegy,semmi..." Nekem ez fura... Mit tegyek? Esetleg kérdezzem meg az exét,akivel jóban vagyok, hogy nála is csinált ilyeneket?
17/L
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!