Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll ki mellettem a párom?
Pár hónapja elveszítettem a munkám. Azóta ha baráti társaságba megyünk, mindig azt kérdezgetik hogy "jajj találtál-e már valamit, jársz-e interjúkra..." stb...
Ilyenkor úgy érzem magam, mint akit megvetnek, lenéznek. Keresek, interjúkon is voltam már, de tudjuk hogy nem egyszerű elhelyezkedni.
Már nincs kedvem sehová se menni, mert előbb-utóbb ide terelődik a téma... Lassan ki se mozdulok a 4fal közül. A párom meg sose szól a haverjaira, hogy hagyják már ezt a témát, mert megbántanak vele. Én meg nem akarok konfrontálódni velük, csak eltűrtem idáig. Kár volt.
Nem hiszem, hogy a párodnak kellene ezt lejátszani helyetted...
Szerintem teljesen természetes, hogy érdekldnek, hiszen ezért vannak az embernek barátai...az igazi barátok előtt szerintem nem kell megjátszania az embernek magát, el kellene mondanod nekik, hogy ez a helyzet és kész
Mit vársz, mit kellene tennie?
Elmondod hogy még nincs melód,és utána beszélsz másról.
Bezárkózhatsz a négy fal közé,de úgy a még kisebbre zárod a lehetőséget,hogy ismerősökön keresztül esetleg találj valamit.
Megértem,h érzékenyen érint a téma, de tényleg neked kéne finoman közölni,h majd mindenkit tájékoztatsz ha lesz munkád.
Szedd össze magad, és a munkakeresésre koncentrálj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!