Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem áll ki mellettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll ki mellettem a párom?

Figyelt kérdés

Pár hónapja elveszítettem a munkám. Azóta ha baráti társaságba megyünk, mindig azt kérdezgetik hogy "jajj találtál-e már valamit, jársz-e interjúkra..." stb...

Ilyenkor úgy érzem magam, mint akit megvetnek, lenéznek. Keresek, interjúkon is voltam már, de tudjuk hogy nem egyszerű elhelyezkedni.

Már nincs kedvem sehová se menni, mert előbb-utóbb ide terelődik a téma... Lassan ki se mozdulok a 4fal közül. A párom meg sose szól a haverjaira, hogy hagyják már ezt a témát, mert megbántanak vele. Én meg nem akarok konfrontálódni velük, csak eltűrtem idáig. Kár volt.

2013. máj. 10. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem azt gondolja, hogy vagy annyira felnőtt, hogy ki tudod nyitni a szád ha zavar valami...
2013. máj. 10. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a párodnak kellene ezt lejátszani helyetted...

Szerintem teljesen természetes, hogy érdekldnek, hiszen ezért vannak az embernek barátai...az igazi barátok előtt szerintem nem kell megjátszania az embernek magát, el kellene mondanod nekik, hogy ez a helyzet és kész

2013. máj. 10. 20:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyszer mondtam neki négyszemközt, hogy rá fogok szólni a haverjára. Erre idegesen közölte velem, hogy ne szítsam a balhét. Azóta nyelem a mérget.
2013. máj. 10. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószinü téged érintenek érzékenyen ezek a kérdések és mások nem rossz indulatbol kérdezik sikerült e már munkát találnod.
2013. máj. 10. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz, mit kellene tennie?

Elmondod hogy még nincs melód,és utána beszélsz másról.

Bezárkózhatsz a négy fal közé,de úgy a még kisebbre zárod a lehetőséget,hogy ismerősökön keresztül esetleg találj valamit.

2013. máj. 10. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben minek kiállni a másikért? Ez nem konfliktushelyzet, hogy bántanak vagy ilyesmi... Én ezen nem sértődnék meg és fordulnék be, hanem inkább örülnék, hogy van még olyan a mai világban, aki megkérdezi, hogy van e munka.
2013. máj. 10. 20:02
 7/10 A kérdező kommentje:
100x elmondtam már nekik, hogy mi van velem. Látják is rajtam, hogy zavar a téma. Már arra gondolok, hogy direkt bosszantanak ezzel. Mert mindenki dolgozik és én vagyok a csöves munkanélküli. :(
2013. máj. 10. 20:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkora baj, hogy szeretnék másról beszélni kikapcsolódás közben??? Mikor meglátnak már egyből ezzel támadnak le. Komolyan a hideg ráz az egésztől, nincs ember akivel már másról tudnék beszélgetni. Örökké a problémák...
2013. máj. 10. 20:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Aki munkanélküli az megszűnik emberként létezni mások szemében. Még akkor is ha nem tehet róla. :'(
2013. máj. 10. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Megértem,h érzékenyen érint a téma, de tényleg neked kéne finoman közölni,h majd mindenkit tájékoztatsz ha lesz munkád.

Szedd össze magad, és a munkakeresésre koncentrálj:)

2013. máj. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!