Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a férjemnek?
Több mint tíz éve vagyunk együtt,van egy gyermekünk.A férjem 28 éves én 26.Három év leforgása alatt,elég nagy vagyont halmozott fel,ki sem írnám ha szerintem nem ez miatt vált volna ilyenné.Amit érdemes tudni,hogy elég szegények voltunk előtte.
Egy éve teljesen megváltozott a viselkedése,alig szól hozzám,de néha pedig órákat is elbeszélgetünk,és akkor teljesen olyan mintha minden rendben lenne a fejében.A családi események alól kihúzza magát,de mondjuk az előtt sem volt egy nagy társasági ember,de most pedig egyeltalán nem az.Édesanyámékkal nagyon rossz kapcsolatunk volt,az ő kezdeményezésükre kibékültünk,volt olyan,hogy 3 évig nem tudtunk egymásról.Sokat nyúztam érte,hogy menjünk el édesanyámékhoz közösen,mire egyszer belement.Oda értünk,és egyszerűen egy szót sem szólt,mire bátyám kihívta és mondta neki,hogy anyuéknak,ez elég rosszul esik,és ő azt válaszolta,hogy engem az nem érdekel nektek mi esik rosszul,nem fogok jó pofizni,és félre tenni amiket velünk csináltatok.Egy másik példa,itt voltak a barátaink,ők is egy pár.A barátnőm elkezdett nyavalyogni,hogy egy táskát nem kapott meg a párjától,láttam a férjemen,hogy tiszta ideg,csak rá kellett néznem.Egyszer jött amire megmondom ősszintén számítottam,a barátnőmmel közölte,hogy szedd össze magad és panaszkodj otthon,és az lesz a legjobb ha többet át sem jöttök,mert nem vagyok kíváncsi elkényeztetett képedre.Látom rajta ,hogy olyan feszült és mintha nem érezné,jól magát.Amikor szegények voltunk teljesen más volt.Szerintetek az lehet,hogy valaki a hirtelen jött sikert nem tudja feldolgozni?Most a napokban azt csinálja,hogy a régi autóját használja,amit még 8éve vett,és azt mondta ezt soha nem fogja eladni,mert emlékeztetni fogja honnan jutott el hova.Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést.
A párodnak nem volt jó gyerekkora és most így áll bosszút. Sarkítva olyan, mint akit mindig vernek a szülei és bosszút áll, egy vita hevében agyon ver valakit.
Bosszút áll. A férjed szavakkal teszi. Nem oylan nagy baj ez (még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!