Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a férjemnek?

Figyelt kérdés

Több mint tíz éve vagyunk együtt,van egy gyermekünk.A férjem 28 éves én 26.Három év leforgása alatt,elég nagy vagyont halmozott fel,ki sem írnám ha szerintem nem ez miatt vált volna ilyenné.Amit érdemes tudni,hogy elég szegények voltunk előtte.

Egy éve teljesen megváltozott a viselkedése,alig szól hozzám,de néha pedig órákat is elbeszélgetünk,és akkor teljesen olyan mintha minden rendben lenne a fejében.A családi események alól kihúzza magát,de mondjuk az előtt sem volt egy nagy társasági ember,de most pedig egyeltalán nem az.Édesanyámékkal nagyon rossz kapcsolatunk volt,az ő kezdeményezésükre kibékültünk,volt olyan,hogy 3 évig nem tudtunk egymásról.Sokat nyúztam érte,hogy menjünk el édesanyámékhoz közösen,mire egyszer belement.Oda értünk,és egyszerűen egy szót sem szólt,mire bátyám kihívta és mondta neki,hogy anyuéknak,ez elég rosszul esik,és ő azt válaszolta,hogy engem az nem érdekel nektek mi esik rosszul,nem fogok jó pofizni,és félre tenni amiket velünk csináltatok.Egy másik példa,itt voltak a barátaink,ők is egy pár.A barátnőm elkezdett nyavalyogni,hogy egy táskát nem kapott meg a párjától,láttam a férjemen,hogy tiszta ideg,csak rá kellett néznem.Egyszer jött amire megmondom ősszintén számítottam,a barátnőmmel közölte,hogy szedd össze magad és panaszkodj otthon,és az lesz a legjobb ha többet át sem jöttök,mert nem vagyok kíváncsi elkényeztetett képedre.Látom rajta ,hogy olyan feszült és mintha nem érezné,jól magát.Amikor szegények voltunk teljesen más volt.Szerintetek az lehet,hogy valaki a hirtelen jött sikert nem tudja feldolgozni?Most a napokban azt csinálja,hogy a régi autóját használja,amit még 8éve vett,és azt mondta ezt soha nem fogja eladni,mert emlékeztetni fogja honnan jutott el hova.Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést.

2013. máj. 10. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom a férjedet, mert egy egyenes, őszinte ember aki nem hódol be. Gondolom előtte is ilyen volt. Inkább csak a pénz miatt lehet, meg az eredményesség miatt ez a feszültség. Ha már egyszer elérte, meg kell tudni tartani, gondolhatja. Hm...te vagy a párja, én nem tudok beszélni Vele helyetted. Nem gyanakodnék komoly dolgokra, de a feszültséget mindenképp le kell vezetni valahogy. Miért nem invitálod szexre?
2013. máj. 10. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

gegel jólmondja :D

egy JÓ szex kell, az megoldás mindenre :P

2013. máj. 10. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:

nézd a pénz ad önbizalmat is, változni fog, hogy milyen irányba nem tudom, de ebből lehet sejteni,

bár nem biztos, hogy csak a pénz van a háttérben, ezt Neked kell tudni, mert te ismered, innen nem tudom

amúgy hasonlítsd össze milyen volt, most milyen, ebből tudsz ítélni,

hogy miért ideges és ennyire feszült nem tudom, de ha jól látom a régi kapcsolatokat még mélyebbre taszítja, mint eddig, innen gondolkozzál Te, sokkal jobb, ha nem én teszem N

2013. máj. 10. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Az a helyzet - és ezt tapasztalatból mondom - hogy feljebb lépett egy ligával és te vagy követed vagy lemaradsz. A jó hír az, hogy valószínűleg szeret téged, de amibe megpróbálod belehorgonyozni azt nem és ettől feszült.
2013. máj. 10. 12:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Önbizalma volt pénz nélkül is neki,mindig ki állt értünk akkor is,és az elveiért is,amiből akkor sem engedett.Inkább úgy mondanám,feszültebb a pénzzel,mint pénz nélkül.Mintha ha ez csak egy teher neki.
2013. máj. 10. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:

A pénz gyakran elveszi az emberek eszét. A szavaidból úgy veszem ki, mintha a férjed azt hiszi, hogy ő már gazdag ezért más szinten mozog. Nem érdeklik mások bajai, gondjai, egy csöpp empátia sincs benne mások felé (szüleid és te magad felé sem kérdező). A viselkedése alapján egyre antiszociálisabb és magánakvaló ember képe sejlik fel bennem. Büszke arra amit elért és ezt az örömöt magának akarja megtartani mindezt úgy, hogy másokat teljesen kizár az érzelmi világából.

Ahhoz, hogy ezt a személyiséget átformáld nagyon sok időre lenne szükséged és az alábbiakra:

-Közös elbeszélgetések, érintve az adott problémát is

-Közös programok eleinte te és a gyermeked meg a párod, későbbiekben egy-két barát és a szülők is.

-Egy pszichiáter felkeresése (ebbe valószínűleg sosem menne bele, mert nem ismeri be még magának sem a hibáit, és azt hogy a személyisége erősen torzult az elmúlt évek személyiségéhez képest)

2013. máj. 10. 12:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Az igaz,mert túl nagyot is előre lépett,ami az én családom részéről,nem sikerült még senkinek,és az ő családjából egy embernek,a keresztapjának,aki mondta a férjem nagymamájának,hogyha az unokája ilyen mértékben halad,40 éves korára én el veszek mellette.
2013. máj. 10. 12:13
 8/12 A kérdező kommentje:
A szüleim gondjai nem fogják érdekelni az biztos,mert lenézték őt.Igen van benne reláció mert,az anyával nagyon rossz a kapcsolata már gyermekkora óta,és most tudjuk,hogy nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültek,és említettem neki,a válasza annyi volt,hogy őt érdekeltem amikor 5 éves koromban letett rólam?A gondja legyen az ő gondja.
2013. máj. 10. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Te tudod pontosan, hogy honnan jött az a sok pénz?

Nekem az a benyomásom, hogy a férjedet nyomasztja valami, ezért feszült sokszor. Lehet, hogy jár az agya, mintha menekülnie kellene valaki elől...?

2013. máj. 10. 12:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom,ő itthon dolgozik,teljesen legálisan szerzi a pénzt.Ha ilyesmi lenne a hátérben nem is írtam volna,mert én is arra fognám egyből.
2013. máj. 10. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!