Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy békén hagyjon?
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal. 3 és fél éve vagyunk együtt de már egy éve szakítani akartam vele... Többször szakítottunk is, de mindig zaklatott meg fenyegetett meg akikkel ismerkedtem fenyegette, meg hazudgált rólam mindent :/ így a félelem meg mert megsajnáltam vissza fogadtam :/ Már nagyon elegem volt belőle, és egy hete szakítottam megint vele... Betörte az ablakot és bemászott. Akárhová megyek mindig félek hogy megtalál az utcán. Bántani nem bánt mert szeret, de kiabál velem meg oltogat utána meg sír mint egy csecsemő hogy fogadjam vissza... Hiába csaltam meg csináltam akármit, ő nem képes felfogni hogy vége! Fel jelenteni nem akarom mert sajnálom :/
Mit tegyek, hogy végre békén hagyjon és ne zaklasson?
2013. máj. 10. 10:37
1/2 anonim válasza:
A barátod még egy csecsemő szintjét sem üti meg, viszont ha így folytatja, én a helyedben szólnék pár erős embernek, hogy ők már megüssék :)
2/2 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz mert ez zaklatás. Az ilyen nagyon kitartó tud lenni, sőt akár veszélyes is. Ha szüleid, bátyád, rendőr ismerősöd, nem tud vele érdemben beszélni. Akkor tegyél feljelentés (ilyenkor mond, hogy veszélyben érzed meged, sőt azt is hogy betört, bemászott). Aztán ezt közöld is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!