Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi a helyes?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fiúval,akibe 6 éve oltárian szerelmes voltam másfél évig...Aztán elmúlt,lett egy barátom 4 évig tartott.Szakítottunk.Most 1 hónbapja járok a mostani barátommal.Ő nagyon szeret engem,én is őt.Aranyos,kedves,imádni való srác.Azt szeretné,ha hozzájuk költöznék,vidékre.Szülei is nagyon kedvelnek,támogatják az ötletet.Anyukámnak sem lenne kifogása.Egy a gond,hogy kevés pénzt keresek.Ha oda mennék akkor havi 30 ezret kellene leadnom,mint ahogyan a barátomnak.Plusz 20 ezer a volán bérlet,cigi 15 ezer havonta..az 65 ezer összesen...éppenhogy kijövök és akkor még nem is öltözködtem...nagyon szeretném,ha mindig együtt lennénk,de rizikós.Félek attól is,hogy megszokjuk egymást...azt mondja anyukája,jobb,ha most derűl ki az elején,hogy összepasszolunk vagy sem...Jogsit is szeretném lerakni,segítene benne a barátom...Mit tegyek szerintetek?Vágjak bele lesz ami lesz?

20/L

2009. szept. 30. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A cigi aztán nagyon fontos... én már ennél a pontnál nem is költöznék veled össze. Neked kell tudnod,hogy mi a fontosabb neked. A szerelem, vagy az anyagi világban lévő dolgok... a cigi ,a ruhák stb.
2009. szept. 30. 11:38
 2/8 A kérdező kommentje:
a barátom is dohányzik...de légyszives értelmes válaszokat adjatok.köszönöm.
2009. szept. 30. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
amíg nem vagy képes megállni a magad lábán és teljesíteni a feltétleket és amíg van havi 15ezred cigire(ergo neked ez fontosabb mint az összeköltözés, mert ha jól értem akkor ezzel a 15 ronggyal máris beljebb lennél sokkal) addig maradj a fenekeden, ne ábrándozz költözésről, mert csak az lesz a vége hogy anyukához fosz járni pénzért és a barátod szülei is rövidúton kiutálnak mert nem abban egyeztetek meg hogy nem fizetsz és ez köztetek is feszültséget szítana.
2009. szept. 30. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:

próbálj meg plussz munkát vállalni, spórolj,

nem azt mondom hogy szokj le a cigiről... én is dohányzok, nem könnyű letenni meg ugye az ember sokszor nem is akarja:S

csak szívjál kevesebbet és akkor pár ezerrel megint beljebb vagy...

2009. szept. 30. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
jaja..ha összeköltözöl vele, elkönyvelheted hogy 2 hónap műlva már szex sem lesz köztetek csak vita úgy ráuntok egymásra...(még a legjobbat is megunod) az anyja szövege hogy összepasszoltok e...az már kiderült akkor amikor ujra és ujra taliztatok heteken át..nagyon függenél attól a családtól...szolgát csinálnának belőled, azis meglehet..ha már a havi 30 is szóvá lett téve..23/F
2009. szept. 30. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
1 hónap után összeköltözni - miért?
2009. szept. 30. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
huhh...az a 30 ezer amúgy mit takar? Remélem kvázi albérletpénzt nem kell fizetned, mert az elég fura lenne barátod szüleitől, ha már ennyire szeretnek. Persze, kajapénzbe és rezsibe még szép, hogy beszállsz...arra viszont sokallom a 30 ezret havonta. De ezt már biztos megbeszéltétek. A másik: az ő anyukája szerint jó ötlet, hogy kiderüljön passzoltok-e. Szerintem ez nem stimmel. Az lehet inkább a háttérben, hogy párod édesanyja téged akar megfigyelni-és innen már csak egy lépés az, amit fentebb is említettek: a csicskáztatás. Ideig-óráig lehet ez az odaköltözés a megoldás, de inkább próbáljatok vhogy saját kuckót teremteni:)
2009. szept. 30. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Így van, a cigi az aztán rohadt fontos, most pedig mindenki örül és boldog. :D

Amúgy meg szerintem ne vágj bele, amíg nem tudsz elég pénzt keresni a közös megélhetéshez!

2009. szept. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!