Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy szép vagyok, mégsincs barátom és még csak nem is kezdeményez nálam senki?
Nem szórod a jeleket. Totál közönyös lehetsz valószínüleg a külvilág felé. Ha egy nő semmiféle érdeklődést nem mutat felém, akkor rá se szarok. Én így vagyok velük pl. Elképzelhető,hogy a környezetedben lévő faszok is így állnak ehhez hozzá. Azok a macák, akik állatira nem foglalkoznak még rá se néznek a környezeteükben senki férfira, azok annyit jelentenek, hogy haggggyyjjjj bééékén! mert állati szerelmes vagyok a palimba. én én a kis magánvilágomban élek vele kettesben, mindneki más meg levagytok szarva! Ennyit lehet egy totál közönyösen viselkedő macáról kifürkészni. Valószínüleg nem szórod a jeleket, nem nyitsz senki felé, ezért feléd se finganak.
Jól teszik....
nekem elsőre az ugrott be, és ne sértődj meg, hogy : lehet hogy szép vagy, de ezt így hangoztatni? beképzeltség jön le rólad , valószínűleg ennek megfelelően is viselkedsz, és erre egy pasi se kíváncsi bocsi... legalábbis szerintem.
ők azt akarnák hogy őket dicsérd, ne saját magadat.
27/N
itt több lehetőség van:
1. mégsem vagy szép
2. nem a külsővel, hanem a belsővel van gondod
Itt a 45os mondhatta a legnagyobb igazsagot ;)
Kerdezo, en 25 vagyok, ugyszinten nincs kapcsolatom fel eve, akkor is csak egy rovidke volt (hozzateszem, igen, falun lakok). Nalam kezdemenyeznek ugyan... nos es csalados pasasok :/ Az en ismeroseimnek is mindnek van valakije, nemcsak noknek, a ferfiaknak is- pechemre. Ha megismerek egy uj embert, aki neadj' Isten tetszik is, tuti kesobb kiderul, hogy van valakije.
Egy eszrevetelt hadd tegyek: nem kell szepnek lenned ahhoz, hogy legyen valakid. En ismerek bunrondakat, akik ferjhezmentek, gyereket szultek, boldogok.
A kerdesedre valaszolva pedig nem tudom, hogy lehet, de tanusitom, hogy lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!