Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy szép vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy szép vagyok, mégsincs barátom és még csak nem is kezdeményez nálam senki?

Figyelt kérdés
Na, nem nagyképűségből, de tényleg nem vagyok egy ronda lány. Azt látom, hogy az ismerőseim között kb. mindenkinek van valakije, vagy legalább találkozgat valakivel. Nekem már 2 éve nincs semmiféle kapcsolatom férfiakkal, pedig tetszem sok mindenkinek. Lehet, hogy nem jó a kisugárzásom, vagy nem tudom, de hogy még egy találkozásig sem jutok el senkivel..
2013. máj. 9. 20:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Nem baj :D Legalább volt valami értelmes dolog is ennél a kérdésnél :D
2013. máj. 9. 21:55
 42/46 anonim ***** válasza:

Nem szórod a jeleket. Totál közönyös lehetsz valószínüleg a külvilág felé. Ha egy nő semmiféle érdeklődést nem mutat felém, akkor rá se szarok. Én így vagyok velük pl. Elképzelhető,hogy a környezetedben lévő faszok is így állnak ehhez hozzá. Azok a macák, akik állatira nem foglalkoznak még rá se néznek a környezeteükben senki férfira, azok annyit jelentenek, hogy haggggyyjjjj bééékén! mert állati szerelmes vagyok a palimba. én én a kis magánvilágomban élek vele kettesben, mindneki más meg levagytok szarva! Ennyit lehet egy totál közönyösen viselkedő macáról kifürkészni. Valószínüleg nem szórod a jeleket, nem nyitsz senki felé, ezért feléd se finganak.

Jól teszik....

2013. máj. 9. 22:11
 43/46 anonim ***** válasza:

nekem elsőre az ugrott be, és ne sértődj meg, hogy : lehet hogy szép vagy, de ezt így hangoztatni? beképzeltség jön le rólad , valószínűleg ennek megfelelően is viselkedsz, és erre egy pasi se kíváncsi bocsi... legalábbis szerintem.

ők azt akarnák hogy őket dicsérd, ne saját magadat.

27/N

2013. máj. 10. 00:29
 44/46 anonim ***** válasza:

itt több lehetőség van:

1. mégsem vagy szép

2. nem a külsővel, hanem a belsővel van gondod

2013. máj. 10. 10:49
 45/46 anonim ***** válasza:
kihalt faluban laksz :D
2013. máj. 17. 19:51
 46/46 anonim ***** válasza:

Itt a 45os mondhatta a legnagyobb igazsagot ;)

Kerdezo, en 25 vagyok, ugyszinten nincs kapcsolatom fel eve, akkor is csak egy rovidke volt (hozzateszem, igen, falun lakok). Nalam kezdemenyeznek ugyan... nos es csalados pasasok :/ Az en ismeroseimnek is mindnek van valakije, nemcsak noknek, a ferfiaknak is- pechemre. Ha megismerek egy uj embert, aki neadj' Isten tetszik is, tuti kesobb kiderul, hogy van valakije.

Egy eszrevetelt hadd tegyek: nem kell szepnek lenned ahhoz, hogy legyen valakid. En ismerek bunrondakat, akik ferjhezmentek, gyereket szultek, boldogok.

A kerdesedre valaszolva pedig nem tudom, hogy lehet, de tanusitom, hogy lehet...

2013. máj. 17. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!