Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy szép vagyok, mégsincs barátom és még csak nem is kezdeményez nálam senki?
Figyelt kérdés
Na, nem nagyképűségből, de tényleg nem vagyok egy ronda lány. Azt látom, hogy az ismerőseim között kb. mindenkinek van valakije, vagy legalább találkozgat valakivel. Nekem már 2 éve nincs semmiféle kapcsolatom férfiakkal, pedig tetszem sok mindenkinek. Lehet, hogy nem jó a kisugárzásom, vagy nem tudom, de hogy még egy találkozásig sem jutok el senkivel..2013. máj. 9. 20:13
31/46 anonim válasza:
Kedves utolsó! Itt számolni kell, nem filozofálgatni, hogy mi lenne ha?? Az egyetlen csalafintaság a dologban a sofőr lábai, mert ugyebár kislányokról van szó, akik nem vezethetnek autóbuszt. Persze aki nem tud számolni, az okoskodni kezd, mint te. Ennyi. Elvi feladat, gyakorlatban ennyi macska fel sem férne a buszra:) Vagy legalábbis hegyén hátán.
32/46 anonim válasza:
Bocsi ez a válasz annak szól, aki a háromlábú macskáról álmodozott.
34/46 anonim válasza:
Lehet,hogy buta vagy,vagy nem lehet veled beszélni,vagy esetleg unalmas vagy.De az is lehet,hogy nem vagy szép,csak te hiszed azt.Rám azt mondják,hogy jó képű vagy,meg jól nézek ki és még sincs senkim.De mondjuk nálam érthető,mert egy külön állatfajnak számítok.:D
35/46 anonim válasza:
Mi ebben az okoskodás könyörgöm?Csak leírtam hogy hogyan jött ki nekem az eredmény,ez miért lenne okoskodás?Direkt kértem hogy javítson ki valaki.Nem értem miért kell ilyen ellenségesnek lenni,ezért tart itt ez a k*rva ország mert szinte az összes magyar ilyen,marják egymást a legapróbb baromságok miatt.Büszke lehetsz magadra,nagyon "barátsággos" ember lehetsz a való életben...
36/46 anonim válasza:
Kedves utolsó, utána helyesbítettem, hogy a válasz nem neked szólt, hanem a három lábú macskás barátunknak.
37/46 anonim válasza:
Ja akkor ok,de én még mindig nem vágom hogy miért jött ki a 18000-as eredmény :D
38/46 anonim válasza:
Szóval akkor kezdjük:
Van 8 kislány, az 16 láb. Eddig stimmel.
Ha
Hány nagy macska van? 8x8x8= 512
Hány kölyök macska van? 8x8x8x8=4096
Összesen hány macska van? 512+4096=4608
Ennyi macskának hány lába van? 4608x4=18432
Adjuk össze a lábakat (macskák, kislányok, sofőr) 18432+16+2=18450.
Kérdés?
39/46 anonim válasza:
Igazad van,marha vagyok!Valamiért úgy értelmeztem hogy mindegyik lánynál 1 kosár van.Így már értem miért rontottam el.Köszi :D
(Egyébként érdekes hogy egy másik felhasználó is ugyanabba a hibába esett bele mint én :D)
40/46 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy mi volt az eredeti kérdés, mármint a csajé, elég messze elkalandoztunk. Számolgatjuk a bestelen macskákat:D Szinte már látom, hogy valamelyik moderátor törölni fogja a cicás dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!