Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátod/barátnőd, mi ennek az oka?
jóképű vagyok és jómódú(vki szerint páwa)
de eddig csak pénzéhes csajokkal hozott össze a sors :D
szóval keresgélek kitartóan ;)
Nem tudom, miről beszélsz, nekem van, és mindig is volt, amikor úgy éreztem, hogy szükségem van rá.
Ennek oka: felemeltem formás popóm a gép elől, kimentem társaságba emberek közé jól érezni magam, és úgy akaratlanul is megismerkedtem srácokkal, akikkel a kölcsönös szimpátia alapján összejöttünk. Tényleg nem értem, ezen mi lehet olyan nehéz. Lehet, az a titka, hogy nem konkrétan csajozási/pasizási céllal indulsz neki a nagyvilágba (nem jön össze úgy, az egyszer ziher), hanem csak úgy a haverokkal jól érezni magad. Akkor kisebb eséllyel is lőhetsz félre, mert ha a társaságon belül a jól-érzed-magad éneddel találkozik valaki, akkor akaratlanul is téged, méghozzá a legjobb oldaladról ismer meg, és nem kell még csak meg is játszani magad. Ha látszik rajtad a kétségbeesettség, úgy biztos nem lesz se nőd, se pasid.
Egyrészt azért mert eléggé csendes, visszahúzódó természetű vagyok, emellett kissé konzervatívabb felfogású is. És hát lássuk be, utóbbi nem éppen vonzó és előnyös tulajdonság a mai világban...
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!