Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok magamban hibát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magamban hibát?

Figyelt kérdés
Nem értem, akármikor párkapcsolati tanács gyanánt fordulnak hozzám a barátaim, mindig jó ötleteket adok nekik, el tudom normálisan magyarázni nekik, hogy mit csinálnak rosszul és így hozzá tudom őket segíteni, hogy kapcsolatba maradjanak valakivel vagy esetleg, hogy meghódítsanak valakit. Tehát röviden mindenkiben meglátom azt a dolgot amit rosszul csinál és segítek azon szokásukat megszüntetni. Viszont nekem valahogy mégsem jön össze semmi párkapcsolat akárhogy is szeretném, ráadásul azt sem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Tehát biztos tele vagyok hibákkal én is mint mindenki más, de magamtól nem tudok rájönni mik azok... Külsőmmel nincsenek nagy gondok, állítólag nem vagyok csúnya, magas vagyok, igényes. Határozott vagyok, nincs gondom a lányokkal való beszélgetés során, nehezen jövök zavarba is.. Valami viszont mégis van bennem ami miatt nincs sikerem a csajoknál. Elég zavaró tényező, hogy a saját problémámra nem tudom a választ, szerintetek mit kellene tegyek? 21/Fiú

2013. máj. 9. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok a vásárlással. másnak tök jó cuccokat tudok venni, feltudom öltöztetni, én magamat meg tök bénán...
2013. máj. 9. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg másokat, hogy látnak téged.
2013. máj. 9. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
mi van akkor ha én azt mondom, hogy azért nincs siekred a lányoknál, mert ök ezt látják benned, hogy mindenre válaszolsz, mindenre tudsz valami fenköltet mondani, mindent megprobálsz kielemezni stbstb. És mosnthatod hogy nem nem igy van de lehet hogy mégis... a nök megijednek ha az ö posztjukat bitorlod. :)
2013. máj. 9. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as. Francba is, de igazad van... Sajnos tényleg mindenről van valami véleményen és ritka az amikor nincs igazam. Na ebből már el tudok indulni, köszönöm!:)
2013. máj. 9. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 9. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Jo neked, en csak azt talalok magamban. Atesz
2013. máj. 21. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!