Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik?

Figyelt kérdés
Egy lány nem mondott se igen, se nemet mikor bepróbálkoztam. Azt mondta,hogy még nem áll készen egy kapcsolatra de azt is hozzáfűzte ha türelmesen várok és látja,hogy kűzdök érte akkor összejöhetünk.
2013. máj. 9. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Na menjen a pics@ba...
2013. máj. 9. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Kukázd. Annyit ér, aki tudva más ember érzésével eljátssza ezt.

"azt is hozzáfűzte ha türelmesen várok és látja,hogy kűzdök érte"

Egy ilyen szöveg után meg egy lépést nem tennék a helyedben.

3/8 anonim ***** válasza:
Nem szórakozik Én is ezt mondtam a a mostani pasimnak és kitartott mellettem és együtt vagyunk :) Küzdj érte ha érdekel a csajszika :)
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarod tartsd be, de egyet ne hagyj - semmit ne fizess, főleg ne az átlátszó kamudumáira ne ugorj!
2013. máj. 9. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Aha persze...várj türelmesen, nyalizz pitizz...

Ahhoz hogy egy kapcsolat kialakuljon ott normális esetben a nőnek is tennie kell, mind a 2 félnek tennie kell azért hogy legyen belőle valami.

2013. máj. 9. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
3 Szegény srác:DD Egy nagy vad sosem mondja magáról hogy kűzdj érte, annak nem kell mondani,az tudja magától, csak a másolatnak:D
2013. máj. 9. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
még ha nem mondta volna, hogy küzdj érte. Ez milyen már?Ő kéri-.-?Önzőségre vall, egy rendes lány, ha nem áll készen egy kapcsolatra, nem mondja, hogy küzdj érte. Az már más, ha a fiú annak ellenére is kitart.
2013. máj. 9. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem beképzelt és azt hiszi magáról, hogy körülötte forog a világ. ne hagyd hogy ugráltasson más. az, hogy látja, hogy küzdesz érte az maximum annyit jelenthet, hogy nem te vagy az akivel a legszívesebben járna.. :/ szóval a kérdésedre a válasz : IGEN
2013. máj. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!