Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagálom túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl vagy tényleg ellaposodott a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Na szóval már több mint 1éve vagyunk együtt a barátommal,nagyon szeretem. Eleinte figyelmes,kedves,aranyos volt.Sokat sírok mostanában,mert valahogy azt érzem,hogy nem olyan már mint rég.Pedig ugyanúgy meg vannak késő esti telefonálások,a puszik,a szeretgetés,sok ajándékot kapok tőle,kedveskedik, udvarol is egy héten akár 4-5ször is. A hétvégéket pedig együtt töltjük. Szerintetek én kombinálom túl? vagy mi itt a baj? én 17 éves vagyok ő 23
2013. máj. 9. 15:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, kérdező, de te hülye vagy!

Én 25 vagyok, dolgozom, tanulok és rohadtul nincs időm. Valószínűleg a párod is így van, hiszen családfenntartóként kell helyt állnia, de ehhez képest heti 4-5 alkalommal megy, ajándékoz, üzen, hétvégén veled van.

Ehhez képest most arról van szó, hogy egy kis idő nem veled akart tölteni és esetleg találkozott más nőnemű egyeddel is. A fentiek fényében hihetetlen, hogy már ettől kiakadsz. A párod többet van veled, mint én vagyok az én párommal, pedig mi együtt lakunk!

Hogy mostanában laposabb a kapcsolat? Előfordulhat minden kapcsolatban. Ilyenkor nem nyafogni kell és sározni a másikat, hogy biztos megcsal, hanem áldozni időt a másikra, valóban törődni vele. Pl ha ennyi dolga van, akkor megpróbálhatnál segíteni neki valamiben, ha tudsz. Vagy olyan dolgot csinálni, amivel neki örömet okozol.

2013. máj. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!