Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első szülinapozás barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szülinapozás barátnőmmel 4 hónap után! Nem tudom mit vegyek neki vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

mindketten 18-ak vagyunk.

Nem tudom hogy mit kéne. Azt szeretném ha nagyon örülne de nem tudom hogy ezt hogy tudnám elérni. Milyen ajándék vagy meglepetést csináljak?

2013. máj. 9. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Négy szál vörös rózsa vagy valamilyen szép virág megteszi, illetve, ha dől a zsebpénz, elviheted vacsorázni valahova.
2013. máj. 9. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:

CSOKI!!!!! és virág,vagy valami szép ékszer(persze nem 35 karátos fuxra gondoltam)

Én a barátomtól egy vékonyka aranyláncot kaptam egy szivecskés medállal..aminek ugyanúgy örültem volna,ha ezüst vagy akár bizsu,mert tudom hogy szeretetből kapom,és hát a csokiii:DD imádja minden lány,biztos ő is.:)

Én az ilyen tengeri izéset imádom.:D

[link]

isteni,nincs aki ne imádná.:) és nem is drága..800 ft maximum..

vidd el sétálni oda,ahová akkor jártatok mikor találkozgattatok,nem kell ráparázni,hogy egyből vacsi..oda még ráérsz elvinni..:)

virágot pedig olyat vegyél,ami a virágboltban van az a szálas,mert bár tudom én,hogy a barátom jó szívvel hozta a tescos kaspós rózsát,de sokkal szebb a szálas..:) ráadásképp a négy szál tényleg jó ötlet,esetleg valami kis kártya mellé..:)

Remélem segítettem valamennyit.:) 19/L

2013. máj. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!