Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szülinapozás barátnőmmel 4 hónap után! Nem tudom mit vegyek neki vagy mit csináljak?
mindketten 18-ak vagyunk.
Nem tudom hogy mit kéne. Azt szeretném ha nagyon örülne de nem tudom hogy ezt hogy tudnám elérni. Milyen ajándék vagy meglepetést csináljak?
CSOKI!!!!! és virág,vagy valami szép ékszer(persze nem 35 karátos fuxra gondoltam)
Én a barátomtól egy vékonyka aranyláncot kaptam egy szivecskés medállal..aminek ugyanúgy örültem volna,ha ezüst vagy akár bizsu,mert tudom hogy szeretetből kapom,és hát a csokiii:DD imádja minden lány,biztos ő is.:)
Én az ilyen tengeri izéset imádom.:D
isteni,nincs aki ne imádná.:) és nem is drága..800 ft maximum..
vidd el sétálni oda,ahová akkor jártatok mikor találkozgattatok,nem kell ráparázni,hogy egyből vacsi..oda még ráérsz elvinni..:)
virágot pedig olyat vegyél,ami a virágboltban van az a szálas,mert bár tudom én,hogy a barátom jó szívvel hozta a tescos kaspós rózsát,de sokkal szebb a szálas..:) ráadásképp a négy szál tényleg jó ötlet,esetleg valami kis kártya mellé..:)
Remélem segítettem valamennyit.:) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!