Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nős férfi szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős férfi szeretője vagyok. Azt mondta, ha várok rá 15 évet, felnőnek a gyerekei és elválik a feleségétől. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 14:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
MUHAHA!!!!!!!!!
2013. máj. 10. 10:47
 22/40 Geryson válasza:
75%
Hülyeség, eszedbe ne jusson várni rá! Életed legszebb éveit pazarlod el!
2013. máj. 10. 11:01
 23/40 Yehudina ***** válasza:
86%

Vannak extrém esetek, amikor nemcsak 15, de 20-30, sőt 50 évet is várnak egymásra a szerelmesek, hangsúlyozom SZERELMESEK. De itt valahogy ez nem domborodik ki. Nem erről van szó. Inkább arról, hogy - jó magyar szokás szerint - egy nős férfi, aki ráadásul már néhány gyermek apja is összejön egy egyedülálló nővel, akivel szerelmi kapcsolatba kerül. Jól érzi magát vele, meg akarja tartani, és mivel tudja, hogy a nők hiszékenyek (sajnos), így porhintésnek bedobja, hogy ha a gyerekei felnőnek, elválik. Ezt én is elhittem anno 22 évesen az akkori 39 éves szeretőm igéretéből. És mi lett a vége? Disszidált a nejével, a gyerekével és az anyósával(!) együtt, én meg ottmaradtam egyedül a nagy bánatban, amibe bele is őszültem. Utólag könnyű okosnak lenni. Másképp kellett volna csinálnom. Már eleve nem kellett volna lefeküdni egy nős emberrel, és belebolondulni. Nem kellett volna elhinni neki, amit mondott, mert ez nem szerelem volt az ő részéről, hanem fitogtatás önmaga és (szerintem) a barátai előtt, hogy lám, micsoda ffi vagyok én,...van egy harmincvalahány éves feleségem és egy 22 éves szeretőm. lyenek - sajnos - a férfiak!

Üdv.: Yehudina

2013. máj. 10. 12:56
 24/40 anonim ***** válasza:
48%

Én ismerek valakit, aki ugyanezt az ígéretet kapta, igaz, neki "csak" 13 évet kellett várnia. A férfi betartotta a szavát, miután a két fia leérettségizett, azonnal elvált, és elvette a nőt, akit szeretett. 20 éven át, a férfi haláláig boldogan éltek, egy fiuk született. A nő a szerelme halála után nem keresett újabb párt magának, egyedül öregedett meg, és a mai napig nem bánta meg egy pillanatig sem, hogy 13 éven át várt, pedig az ötvenes, hatvanas években ez nem volt fáklyásmenet.

Szóval erre is van példa. Az ellenkezőjére meg sokkal több.

2013. máj. 10. 15:31
 25/40 zsuzsanna23 válasza:
67%

Gondolkodj egy kicsit! Mi van, ha a feleség még szül 1 vagy

2 gyerkőcöt?

A 15 év mikortól számít?

Ha most agyoncsapod, előbb szabadulsz mint 15 év.

Olyan romantikus és divatos is mostanában, hogy szerelem féltésből üt valaki!

2013. máj. 10. 15:37
 26/40 Optipolar ***** válasza:
50%
Ezt most komolyan kérdezed? Várnál 15 évet hűségesen úgy, hogy közben hagyod elmenni magad mellett az élet jó dolgait? Lehet, hogy ez idő alatt megismersz egy olyan férfit, aki totál szerelmes lesz beléd és a világon mindent megadna Neked, Te pedig elküldöd, mert vársz erre a hapsira, aki lehet, hogy kiadja az utadat, sőt biztos, mert ezt a 15 évet senki sem gondolja komolyan... Akkor pedig már ott leszel két szék között a padlón és hidd el, meg is érdemelnéd. Ha a pasi tényleg szeretne, akkor nem váratna 15 évig.
2013. máj. 12. 09:17
 27/40 Judge Dredd válasza:
0%
Véletlenül nem Vera a neved?
2013. máj. 13. 14:06
 28/40 A kérdező kommentje:

Nem Vera.

Köszönöm a válaszokat :)

2013. máj. 14. 01:07
 29/40 BillyMarry válasza:
27%
Szerintem 22 éves fejeddel nem fogod fel :P hát ez olyan kamu 22 éves egy 36 évesssel amúgyis csak kihasznál
2013. máj. 14. 06:26
 30/40 Panda001 válasza:
0%
Szia! Rám csak 3 évet kell várnod, legyél a szeretőm!
2013. máj. 14. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!