Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagytok szomorúak (még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok szomorúak (még mindig)?

Figyelt kérdés

Halgassatok egy kis zenét :)

https://www.youtube.com/watch?v=bQEzEuuxOcU&feature=youtube_..

Ebben a topicban mindenki olyan bús.(gondolom bem ok nélkül)

Írjátok le mi bánt! Jobb lesz.

2013. máj. 9. 13:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

7. Szivi

8. Hajráá :)

2013. máj. 9. 14:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem bánt semmi azt viszont le szeretném írni, hogy már régóta nagyon boldog vagyok, mert amikor már a legjobban el voltam keseredve és azt gondoltam, hogy minden pasival van valami zűr, mindegyik csak a veszekedést, féltékenységet, problémákat hozza magával akkor megismerkedtem a mostani párommal, akivel egyszerűen minden rendben van, abszolút együtt tudunk működni és hibátlan a kapcsolatunk. Soha ne csüggedjetek el, ha úgy érzitek, hogy a párkapcsolatokkal csak gond van, ha valakivel nem úgy jött össze, ahogy szerettétek volna. Ne maradjatok valakivel együtt, aki nem jó hozzátok, csak azért mert azt hiszitek úgysem találtok jobbat! Mind meg fogjátok találni a tökéleteset, akivel minden úgy lesz majd, ahogyan egy ideális kapcsolatot elképzeltek. Csak sose adjátok fel! Ha megbántottak, megcsaltak, megaláztak, átvertek ne hagyjátok hogy elgyengítsen, inkább erősödjetek meg tőle hogy újult erővel állhassatok neki tovább keresni azt, akivel majd valóra válik, amit szeretnétek!
2013. máj. 9. 14:08
 13/24 A kérdező kommentje:
:D legalább valaki nem szomorú
2013. máj. 9. 14:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Jól esik nektek hogy van aki meghallgat (ha csak "elektronikus" formában is)?

Mert ez volt a célom :)

2013. máj. 9. 14:20
 15/24 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=_HcVZ_cG294

Akkor itt egy kis vidámság!

Ám szerintem minden csak felfogás/hozzáállás kérdése!

https://www.youtube.com/watch?v=zvpeBPxyZAY

2013. máj. 9. 14:36
 16/24 anonim ***** válasza:
én is boldog vagyok :))
2013. máj. 9. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért vagyok szomorú mert nem lelek csajt magamnak:(.Pedig nem vagyok válogatós:)
2013. máj. 9. 14:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Na ez van velem is :D
2013. máj. 9. 14:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Pedig jöhetnek a csúnyá..Ja olyan nem létezik :D
2013. máj. 9. 15:03
 20/24 A kérdező kommentje:
xD jó hozzáállás :D
2013. máj. 9. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!