Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha be szeretném festetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha be szeretném festetni a hajam, akkor szólnom kéne a barátomnak erről?

Figyelt kérdés
Még sose volt kapcsolatom és nem tudom hogy szokás. Mondjam neki előre hogy be fogom festetni a hajam, esetleg kérdezzem is meg hogy ő mit szólna hozzá? Mennyire van ebbe beleszólása?
2013. máj. 9. 01:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
úgyis inkább csak utólag derül ki, hogy jól néz-e ki
2013. máj. 9. 02:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Dontsd el , de igazabol a ferfiakat nem erdekli, es eszre sem veszik.
2013. máj. 9. 07:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez az őrültség,h a férfiak észre sem veszik.

De jó,h 1-2 példából ilyen okosak egyesek.

Nekem tutira feltűnne,h a sötéthajú barátnőm mondjuk szőkévé válik és nagyon nem örülnék neki.

Sztem mindenképp kérd ki a véleményét előtte.

2013. máj. 9. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Meg jo hogy nem o donti el milyen szinu a hajam -.- en nem kerdeztem meg, es tetszik neki pedig volt mar a szivarvany minden szine :D ha szeret, nem fog veled szakitani ha mondjuk szoke leszel barnabol....aki ezen akadekoskodik az nem szereti igazan a nojet..
2013. máj. 9. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:

nem az engedélyét kell kérni, nem erről van szó, de attól még szerintem jól esne neki, ha elmondanád.

én speciel azért sem festem a hajam mert a férjem nagyon nem szereti a mű dolgokat mint mű/festett haj, mű mell mű köröm, szolárium...ilyenek..

meg azért sem , mert a festéktől csak károsodik, kihullik , találkoztam már ilyen esettel. hát kösz nem....

27/N

2013. máj. 10. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!