Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek barátomnak 19....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek barátomnak 19. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Tavaly hógömböt vettem neki amiben a közös képünk van..valami ilyesmi kéne ami különleges..légyszi ne ilyen válaszokat irjatok hogy vetkőzzek fehérneműbe meg stb.:D
2013. máj. 8. 19:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
fleshlight !
2013. máj. 8. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
párnára nyomtasd rá a közös képeteket. :)
2013. máj. 8. 19:21
 3/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csináltatnék közös fotós pólót :) Kicsit drága, de szerintem megéri, kedves ajándék. Jó magam is 19 leszek bő 1 hét múlva, és örülnék pl. egy ilyennek :)
2013. máj. 8. 19:21
 4/16 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm a barátjától is ilyesmit kapott, csak éppenséggel sziv alakja volt. De vehetnél képkeretet, vagy akármilyen tárgyat, biytos fog örülni neki, mivel tőled kapta. S ha sok közös képetek van, egy albumo is jót fogna neki, amibe szépen el lesznek helyezve a képek. Sok sikert a shoppingolásban ;)
2013. máj. 8. 19:24
 5/16 A kérdező kommentje:

#2:azt ő vett nekem..:/

hát a póló:D.aranyos.csak nemhiszem hogy felvenné e valahova =D

2013. máj. 8. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
a hasznos ajándék túl mainstream?
2013. máj. 8. 19:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Még mindig a 3as vagyok. Még egy ötlet: csinálj ez közös vacsit, és csináljatok közben képeket :) A kaja nem maradandó, de a képek igen. :) Fényképezzétek le magatokat is.
2013. máj. 8. 19:25
 8/16 A kérdező kommentje:

az album jó ötlet.:D.az egyik barátnőm csinált nekem egyszer saját kezüleg albumot.lehet én is megpórbálom.

azért még jöhetnek ötletek:)

2013. máj. 8. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

és ha bögrére csinálnád a képet?

2013. máj. 8. 19:28
 10/16 A kérdező kommentje:
az is szóba jöhet
2013. máj. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!