Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a szerelem?

Figyelt kérdés

tudom, hogy ezt szavakkal nem könnyü/lehet kifejezni..

de úgy mégis?

sosem voltam még szerelmes, nem volt sose barátnőm.. még csak nem is csókolóztam soha.. a haverjaim néha megkérdezik hogy smároltam-e már.. mindíg igent mondok, mert van egy ősrégi történet, ami csak szájrapuszi volt, de rajtam kívül mindenki részeg volt és nem emlékeznek mi volt..

15/f

2009. szept. 29. 21:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia. Ha 15 éves vagy még nem késtél le semmiről nyugodj meg :) Bőven van még időd csajozni és szerelmesnek lenni, szóval előbb próbáld megismerni a lányokat, mert a szerelem úgyse egyik percről a másikra alakul ki. Ja és a szerelem: a legszebb dolog a világon, tudni hogy van egy másik ember aki ugyanúgy szeret ahogy Te Őt, se nem jobban se nem kevésbé, aki átölel hogyha fázol, hogyha félsz, akinek akkor is tetszel amikor TE épp teljesen kiábrándultál magadból (pl. reggel :D) ésatöbbi ésatöbbi...rengeteg ilyen dolog van...persze minden szerelmben vannak viták és veszekedések is, az a fontos hogy ne legyenek túl gyakoriak, mert az nagyon megronthat egy kapcsolatot, de ha igazán szeretitek egymást akkor ezek kis semmiségek, és soha nem "eresztitek el" egymás kezét...:):)
2009. okt. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!