Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szerelem?
tudom, hogy ezt szavakkal nem könnyü/lehet kifejezni..
de úgy mégis?
sosem voltam még szerelmes, nem volt sose barátnőm.. még csak nem is csókolóztam soha.. a haverjaim néha megkérdezik hogy smároltam-e már.. mindíg igent mondok, mert van egy ősrégi történet, ami csak szájrapuszi volt, de rajtam kívül mindenki részeg volt és nem emlékeznek mi volt..
15/f

A szívem hevesebben ver,ha a közelemben van az illető.Nem számít milyen borzalmas napom volt,mellette csak mosolyogni tudok.Volt,hogy még a lábam is remegett.A parfümjének az illatát még most is feltudom idézni.Úgy érezem szükségem van rá.Nélküle olyan olyan üres vagyok.Egész nap rá gondolok...
L/16

Hát tudod ezt nagyon nehéz leírni de megpróbálom.:)
Hát valami olyasmit érzel minth lenne belőled még egy és átérzed azt amit ő és kész lennél azért a lányért/fiúért bármire.Amikor csak rá gondolsz és ha melletted van mintha nem ezen a világon lennétek csak egymásra figyeltek.Amikor pedig csókolóztok akkor ugyan átérzed a testét. Csodás érzés. Amúgy miért ne keresel barátnőt myvip randi,iwiw.Ha kell valameikre meghívó írj egy privát üzit és küldök
Üdv
14/F -Erhard-

Annyira gcik vagytok (akinek nem inge ne vegye magára) A fiú csak tudni szeretné mert még nem volt szerelmes nem kell fszkalap válaszokat adni.
14/F -Erhard-
köszi a válaszokat...
félreértés elkerülése véget..
nem haverokkal voltam mikor történt a szájrapuszis eset.. unokatestvérem egyik haverjánál voltak én meg átmentem mert unatkoztam.. ő pár évvel idősebb nálam, szal szerintem érthető..
amm..
myVIP randin fentvagyok, nézelődtem is :))
de igazság szerint környékbeli lányt, aki korombeli lenne és jól is néz ki nem találtam, csak kb az ország másik végében..
ismerkedni próbálok.. most lettem 9-es.. még meg kell ismerni az évfolyam társakat.. idősebbekel nem is próbálkozom (szerintetek lenne értelme?)..
szerelem idő közben alakul ki? van egy-két lány aki bejön az évfolyamból.. a stílusa is, jól is néz ki .. de csak annyit érzek, hogy "huh de jó csaj.. de jó fej.. de jó lenne összehaverkodni vele"

Mért ne lenne érdemes nekem is 15 éves a barátőm és nagyon jól megvagyunk.
Üdv 14/f -Erhard-

Senki nem g*ci.A szerelem fájó dolog.Amikor Vele vagy minden csodálatos,minden szép.Amikor magához ölel a szíved a torkodban dobog,amikor megcsókol a gyomrod összeszorúl,és bizsergést érzel (pillangóhatás:))Büszkén vonaglasz végig Vele,hogy mindenki lássa a Tiéd,csakis a Tiéd.Mindennél jobban félted,óvod...Úgy vigyázól rá mint egy törékeny kis virágra.Egész nap Rá gondolsz,várod az smst,a hívást...minden percben róla álmodozol.Bárhol,bármikor képes vagy az illatát megérezni...
Nehéz leírni,igazán csak az tudja aki épp szerelmes.Viszont...bizony hatalmas fájdalommal jár együtt,amikor nincs Veled szenvedsz,fáj ott legbelűl.És amikor Te szerelmes vagy és véget ér..annál semmi nem fájobb,nem ér fel semmilyen fizikai sérelemmel.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!