Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges hogy terhes a barátnőm? Nagyon remélem hogy nem nem akarok MÉG apa lenni.
Figyelt kérdés
Körübelül 2-2és fél hete lefeküdtünk barátnőmmel.Védekeztünk rendesen de a második menetet óvszer nélkül csináltuk hogy kicsit érdekesebb legyen(közös megegyezés alapján).azóta Ő nagyon fáradékonynak érzi magát meg egyensúly zavara volt 1x-2x meg másabb a közérzete...szerintetek ez lehet terhesség? nagyon remélem hogy nem mert nem akarok még ilyen fiatalon apa lenni... a barátnőm: 17/L én 18/F2009. szept. 29. 21:13
11/13 anonim válasza:
Olyan felelőtlenek vagytok... :S
Gumi nélkül csinálni hogy izgisebb legyen??? Akkor ugyanigy játszatok kalapáccsal, hogy mennyi ideig nem tudjátok eltalálni az ujjaitokat... Szégyen!
Ha azt akarjátok, hogy "izgisebb" legyen, akkor szépen fiztesd a barátnődnek a fogamzásgátlót!
És akkor milyen izgi lesz!
Húzás tesztért, mert a 72 órásból bőven kicsúsztatok!!!!
L/22
12/13 anonim válasza:
nem hiszem el h h lehettek ennyire felelőtlenek.. mit gondolsz, h lehet vki terhes??? naná, h ha nem védekezik. ezt pl. én már 15 évesen is tudtam. pedig akkor még nem éltem nemi életet. remélem, valoban "izgisebb", most aztan izgulhattok rendesen. ha nem akarsz apa lenni, akkor irany az orvos, fogamzasgatloert!!!!
13/13 anonim válasza:
Írd már meg légyszi a teszt eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!