Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második esély? Érvek pro és kontra?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 16:54
1/6 anonim válasza:
Sztori nélkül nehéz mondani pro vagy kontrát.
3/6 anonim válasza:
Semmi esetben sem. Ez a szubjektív véleményem, a bizalmat egyszer lehet csak eljátszani.
35 f
4/6 anonim válasza:
Én egyszer adtam egy második esélyt a konyaknak... kár volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Semmi konkrét sztorym nincs, csak a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Akár párkapcsolattal kapcsolatban (pl. Szakítás után újrakezdés- volt értelme?, vagy pl. Ha valaki eljátszotta a bizalmatokat, adtatok-e neki új esélyt? Ha igen miért? és megérdemelte? Ha nem adtatok esélyt, akkor miért nem?)
2013. máj. 8. 17:00
6/6 anonim válasza:
Én adok esélyt mert én is kaptam. Nekünk sikerült rendbejönni utána de van aki újra és újra eljátssza. Neki nem érdemes többet adni. Meg olyan is van aki még tizediket is ad. Egyén és helyzetfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!