Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a képben más csaj is?
Figyelt kérdés
Van egy srác nemrégrol ismerem. márc14-én megtutam h tezsem neki és hogy bolondul értem. eloszor április 17én beszéltunk. kedves, rendes volt. névnapomkor megint rámirt.. boldog névnapot kivánt.. a barátnomnek azota áradozik rolam, hogy milyen helyes, kell nekem, most már nem 1000 no kell 1x hanem 1 ezerszer. de már 8 napja nem is irt. lehet mégegy csaj a dologban?2013. máj. 8. 16:10
1/3 anonim válasza:
Lehet. Minden lehet. De én inkább azt tenném fel Neked, hogy te mit tettél érte? Kerested, vagy csak vársz és vársz, mint sokan? :)
3/3 anonim válasza:
"Most már nem 1000 nő kell 1x, hanem 1 ezerszer"?! Micsoda sz"r duma! Általában a nagydumás, nőcsábász pasik szoktak ilyeneket mondani, amikor meg akarnak egy nőt kapni (mert tudják hogy nagyon sok csaj beveszi az ilyen típusú hülye szöveget). Szerintem felejtős a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!