Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Másodjára nehezebb lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Másodjára nehezebb lehet?

Figyelt kérdés

Volt barátommal 4 hónapja szakítottunk. Alapvetően félénk, nehezen nyílik meg. De például az első randikra nem félt elhívni, csak beszélgetésnél, érzelemkifejezésnél volt félénkebb. Én most szeretném újrakezdeni, de nem tudom h ő mit gondolna róla (ne mondjátok h kérdezem meg). Előfordulhat, h másodjára nehezebben hívna el? Ha közeledni akarna felém azt h mutatná ki? Mert most is tök kedves velem, mindig mellém ül(egy szakra járunk), dumálunk stb.(Pl. egyszer felhívott h mikor kezdődik pontosan az óránk, és többször elismételte, h reméli h hnap találkozunk - de közben meg nem tesz más lépéseket)

Csak srácok véleményét várom! amúgy ő 27, én 19éves vagyok.

2009. szept. 29. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Megszűnt az az ok, ami miatt szakítottatok? Vagy megszüntethető? Ha igen, akkor újból próbálkozhatsz.
2009. szept. 29. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
ha alapvetően félénk a srác akkor valószínüleg nem nagyon fog kezdeményezni de mivel veled már volt kapcsolata valószínüleg nyitottabb lessz, jelezd felé érdeklődésed és talán rájön hogy mit akarsz, de manapság már abban sincs semmi ha 1 csaj szed fel 1 pasit
2009. szept. 29. 20:00
 3/3 valakicske válasza:
váratlanul dugd meg aszt jovann xDD
2011. dec. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!