Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A buszon szemeztem rövid ideig, és mos tanácstalan vagyok :S szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés

ma voltam a buszon és mikor felszálltam volt egy csaj aki nagyon lesett utánna a szemébe néztem és mosolygott :D aztán végülis nem akartam hosszasan nézni mert csupán 3 ismerősömmel voltam eggyütt a buszon és nem akartam kitűnni . de volt viszont egy kis gáz a csaj vmit odasúgott a barátnőjének és utánna őis rámnézett egyszer hosszan . szóval van egy olyan tippem hogy ezek ilyenkisringyók voltak :S ráadásul úgy voltak eggyüttt hogy 2 lány két fiú szal .... de amikor leszálltam a buszról mondta a haverom hogy mért nem mentem oda hozzá ? ismerkedni mindig lehet .... azt végülis most nemtudom hogy jól tettem-e vagy sem hogy otthagytam :S

(a szöveget msn-ről idéztem mert nincs erőm újra leírni)

15/F

2009. szept. 29. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! szerintem jól tetted hogy nem mentél oda hozzájuk, sose menj oda, ha többen vannak... ha vmi nem sikerült volna jól, kiröhögtek volna, sokkal normálisabbak az emberek, ha 1edül vannak.. majd máskor ha megint látod a csajt, és egyedül van, és néz téged, akkor menj oda! ;-) 16/L
2009. szept. 29. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
oks :D kösszi a tanácsot :D
2009. szept. 29. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!