Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm kez dmegváltozni mit jelent ez? Bővebben lent
Figyelt kérdés
eyiknapról a másikr atörtént az egész...este mgé tökéletesen elvoltunk sőt,tlaán egyik elgszebb esténk volt...aztán másnap hamar hazament...következőnap szintén ...és úgynézki holnap is hamar elmegy :/ sokat meésl arórl régen mien volt az ideálja,arról is hogy mien volt előző barátja...és ennek én totál ellenkezője vagyok :/ sztetek velem van valami baj ? vagy eg yharmadik lenne a dologban ?:/ mert rmeélem cska én parázok nagyon :/2009. szept. 29. 18:14
2/11 anonim 

válasza:

Nah, én személy szerint azt tanácsolom, hogy ennek a kérdésnek ess neki újra, ird le helyesen és akkor talán válaszokat is fogsz kapni rá!!
L/22
3/11 anonim 

válasza:

A helyesírásodból ítélve - kezd rájönni, hogy mennyire hanyag, gondatlan és nemtörődöm ember vagy.
Szerintem először is tanulj meg magyarul - utána biztos, hogy ő is jobban fog értékelni.
4/11 anonim 

válasza:

Fú ezt el se birom olvasni mer a végén kifolyna a szemem!!!
5/11 anonim válasza:
Nahát, hogy ti milyen szemtelenek vagytok! Ideges a csávó és azért gépel félre nem azon jár az esze h milyen a helyesírása! na ne már !!!!! béke veletek:D
6/11 A kérdező kommentje:
Bocs hogy enyire helytelenül írtam...de nagyon nyugtalan vagyok...2 napja alig aludtam...az a lényeg,hogy egyik nap még tök jól elvoltunk...aztán hirtelen másnapra teljesen máslett.Például:sokkal korábban megy vissza a koliba...és csoószor megemlíti egy volt szerelmét...ma volt barátját mesélte...tegnapelőtt az ideálját...és én mindezeknek pont ellentétje vagyok :/ és nagyon félek attól,hogy ennek vége lesz:/ pedig nagyon szeretem. És mégegyszer elnézést az alapfogalmazásban a sok hibáért. szerintem ebben is lesz bőven,sajnálom
2009. szept. 29. 19:17
7/11 anonim 

válasza:

eléggé érdekes. szerintem valami nem stimmel a lánnyal. kérdezd meg tőle,hogy ha ennyire nem az vagy aki neki jó lenne akkor miért van veled?
8/11 A kérdező kommentje:
mondtam hogy ezek közül egyik se stimmel velem kapcsolatban...de aztmondta hogy az régen volt :/ mondta ismerősöm is hoyg az ideálja és a szerelme tökre más..az idegesít nagyon ,hogy egyik napról a másikra történt ez az egész :/
2009. szept. 29. 19:28
9/11 anonim válasza:
ere ötet mar felfigyelmezteteted..megkerdezted hogy mi valtozot köztetek??
10/11 A kérdező kommentje:
azt mondtam hogy nagyon rámijesztett ezzel az idálos témával,aztmondt ahogy nem akart megijeszteni..meg hogy az régen volt...de sztem észreisvehető hogy nics túl sok kedvem semmihez...gyakorolatilag olyan vagyok mint egy kibekakilt mákosbejgli..meg ma is mondta hogy szeret és csak szivatásbol mondja ezeket...de ezt a korán visszamenetelt akkor sem magyarázza a dolog :/ meg azt se hoyg most vasránap már későn jött vissza is a koliba :/
2009. szept. 29. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!