Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mi lenne a helyes? (lennt bővebben)
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a nyár végén megismerkedtem a Balatonnál egy sráccal. Egy este együtt buliztunk az ő barátaival és az én barátaimmal közösen. Flörtölgettünk, egy-két csók is elcsattant. Aztán amikor hazajöttünk, jött az iwiw, és a felismerés, hogy barátnője, élettársa, felesége (nem tudom melyik a helyes) és kislánya van. Ő erről egy szót sem ejtett sem akkor sem azóta sem, én pedig nem kérdeztem rá. Azóta is szinte naponta sms-eket küld, hogy találkozzunk látni szeretne. Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mit akarhat tőlem..ha csak egy éjszakára kellenék/kellettem volna, akkor minek írogat nap mint nap mikor 150 km van közöttünk. Azóta nem találkoztunk élőben, nem akarok így, hogy bizonytalan minden, csak sms-ek vannak, viszont nem hiszem, hogy nekem kellene ezt a témát felhozni, azt sem tudom, hogy hogyan kérdezhetnék erre a dolgora rá, gondolhatná, hogy tudom mikor kinnt vannak iwiwen is a közös képeik. Én nem akarok egy családot sem tönkre tenni. Ti mit gondoltok? Kérlek segítsetek!2009. szept. 29. 17:49
2/10 anonim 

válasza:

azt hiszem ebben minden válasz benne volt!
3/10 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz egy családot sem tönkre tenni, mint ahogy írtad, akkor szépen kezdj el leválni róla. Ne írj neki sms-t, ha ő ír válaszolj semleges hangnemben, és ne tervezd a személyes talákozót, stb.
4/10 A kérdező kommentje:
Viszont az a baj, hogy nagyon nehéz megállni, hogy nemet mondjak bármire is, mert nagyon vonzó számomra. De tudom hogy nem helyes, és ezt valahogyan a tudtára fogom adni, csak még azt nem tudom hogyan, milyen formában :S
2009. szept. 29. 17:55
5/10 anonim 

válasza:

Ha nem reagálsz az sms-eire,és kinyomkodod a telefont,az már szerintem elég egyértelmű.Bármennyire is nagy a kísértés,gondolj bele abba,hogy ezt a kapcsolatot elsősorban te szívnád meg,és az a poén,hogy nem csak te szenvednél tőle a végén,hanem más is...Szóval,gondold meg!
6/10 A kérdező kommentje:
És mit mondhatnék neki? Azt hogy ez nem működhet...miért vagyok én ilyen szerencsétlen :(
2009. szept. 29. 19:21
7/10 anonim 

válasza:

Igen,azt,hogy ez így nem működne,ennyi.Vagy abszolúte ne mondj neki semmit,és ne válaszolj az sms-eire.Nézd,én megértem,hogy mennyire nehéz most Neked,de magadnak teszel jót vele!Pusztán a jó szándék vezérel,hidd el,ez lesz a legjobb,amit tehetsz.Az az igazság,hogy mindenkit el lehet felejteni.Nagyon sok akaraterő kell hozzá,ez igaz.Viszont saját magadat mented meg a csalódástól.
8/10 A kérdező kommentje:
Persze köszönöm. Meg fogom tenni. Csak megmondom őszintén azt vártam, hogy majd valahogy "kibukik" belőle ez a dolog. De úgy látszik, nem kívánja felhozni. Így én leszek kénytelen.
2009. szept. 29. 19:42
9/10 anonim 

válasza:

Miért kell felhozni? Egyszerűen lelépsz és kész. Nem kell magyarázkodnod, mert esetleg azzal azt sugallod, hogyha kitalál valami jó kis magyarázatot, -gyerek miatt vannak együtt, már nem szereti, stb- akkor még lehet valami kettőtök között. Felejtsd el, könnyű nyári kis flört volt, és ENNYI.
10/10 anonim 

válasza:

Legyen eszed és küldd el! Ha belemész jobban ebbe, esetleg lesz már vele "kapcsolatod" is, akkor sokkal nehezebben tudsz kilábalni belőle. Hidd el, találsz jobbat, mint ez a barom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!