Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért olyan nők kellenek akik nem veszik őket sokba? Aki hűséges azt miért veszik semmibe?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 18:05
1/8 anonim válasza:
A nők és a pasik miért ÁLTALÁNOSÍTÁS néven mutatkoznak itt be?
2/8 anonim válasza:
a legtöbb embernek az elérhetetlen kell
amúgy ne általánosíts :D
3/8 anonim válasza:
Haj.Nem értem.Néhány bunkó miatt miért kell általánosítani?
5/8 anonim válasza:
Ez forditva még inkábv igy van.... F22
6/8 anonim válasza:
Mert nektek se kell a normális hűséges ember, csak az, aki átcseszi a fejetek, vagy még talán le is ver néhány pofont, hogy tudjátok ki az úr a háznál...
Utána persze jön a rinya, hogy ilyen meg olyan a pasim. A végén meg szépen visszamentek hozzá...
Tisztelet a kivételnek, de az meg nem igazán létezik, vagy csak nagyon el vannak bújva.
Én személy szerint inkább vagyok addig egyedül, míg nem találok egy arra érdemes nőt, akivel együtt tudnék lenni. Bár nem is igazán keresek, mert meguntam.
7/8 anonim válasza:
Mert a pasik retardáltak. Örökös bizonytalanság kell nekik, mert csak akkor tudnak normálisan viselkedni.
8/8 anonim válasza:
Akárcsak Ti. Függetlenségetek meglegyen, de azért a kacatjaitok is fizetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!