Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mijen érzés a szerelem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy történet ami velem kapcsolatos.Van egy fiu aki 1 évvel idősebb nállam nekem már régóta nagyon tetszik de ö nem annyira érdeklődik utánnam...vagy csak lehet hogy nem mer.:(Én pontosan 2.5 éve bele vagyok fugva és nagyon rossz hogy nem lehet velem és nem érdeklődik utánnam:(Van hogy egész északa csak rajta jár az eszem és aludni se tudok!!És nap közben is eszembe jut.Nektek volt már ijen eset és tetteket valamit?

(13/L)

2009. szept. 29. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok szívtelennek tünni, de szerintem inkább törődj a tanulással. A fiúkkal és a szerelemmel ráérsz foglalkozni évek múlva. Mindenki átéli ezeket a plátói szerelmeket, vagy a szerelemnek hitt ábrándozásokat. Ha eljött az ideje, tudni fogod, hogy szerelmes vagy!
2009. szept. 29. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ő nem mer, merj te, ne félj, biztos nem fog megenni! :)

17/F

UI: a milyen és az ilyen szó is ly!

2009. szept. 29. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát a tanulással nem kel sokat foglalkozon mert hamar megtanulok mindent és kitünő tanuló vok ...de azért kösz a választ :D
2009. szept. 29. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha viszonzatlan akkor nagyon szar

tapasztalatból mondom :(

2009. szept. 29. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:

ugyanez van velem csak 15 éves vagyok :D

reménytelen szerelem és én kb minden percben rágondolok és fantiáziálok... :DD és nagyon szar :S tanulásra se tok koncentrálni miatta... és kb csak ezért élek mert látom őt naponta párszor.

2009. szept. 29. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy kitűnő tanuló vagy...de nyelvtanból 2-es. Nem?
2009. szept. 29. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

bocs, "nem csak hogy 2-es vagy"-ra, válaszolok a kérdésedre is:

Nos, én is rohadtul szerelmes voltam egy srácba 11 éves koromban, ami 2 évig tartott. de csak plátói volt. Eszembe se jutott, hogy akarok -e többet. Utána 13 éves koromban beleestem egy 15 éves fiúba, és ő belém, de nem jöttünk össze, pedig 3-4 évig ő volt az "igazi". Hidd el ez a szerelem is elmúlik, én már csak tudom, de addig is hajts rá nyelvtan helyesírásból, mert ez nagyon durva.

A milyen, az ilyen = Ly.

Az utána (és nem utánna)

Az Ő az Ő (és nem ö)

Szerintem hagyd ezt a fiút, mert nem figyelt fel rád:-(((

Amúgy meg jó álmodozást és nyelvtanozást.

Ha itt az ideje, úgy is lesz párkapcsolatod, mondjuk 4-5 év múlva.

2009. szept. 29. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ,kitünő....csak annyit hogy a gépen gyorsan írok és igy hiába tudok helyesen írni ha megszokásból a gépen elgépelem...de azért mindeggy....És kösz aki válaszolt^^
2009. szept. 29. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
nem akarok szemétkedni, de a "mindegy" az egyetlen darab gy-betű... a "kitűnő" az meg nem kitünő - ezt viszont 2-szer is leírtad, úgyhogy nem elírás.... és talán miután legépelted a szöveget, újra lehet olvasni és a hibákat kijavítani.. :) de végül is nekem semmi közöm ahhoz, hogy ki hogyan ír... [bocsi] éés kérdésre válasz: igen, szerintem az emberek nagy része ilyen korban (talán később is) átesik viszonzatlan szerelmeken....ez van :)
2009. okt. 2. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!