Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondták nekem hogy a barátom megakar csókolni de nem mer mert fél hogy hogyan fogadom a dolgot. Szerintetek ez természetes egy kapcsolatban főleg az első hónapban?

Figyelt kérdés
13L ő is 13F

2013. máj. 7. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

de akkor ez még csak haverság... ez nem "járás" :DDD

én nem csókolóztam 18 éves koromig, barátom se, aztán egyszer csak megcsókolt, onnantól vagyunk egy pár :DDD nem értem, hogy lehet kapcsolatnak mondani egy olyat ahol még csak egy csók sincs :D

2013. máj. 7. 17:17
 12/20 anonim ***** válasza:
...es akkor megis miben all a kapcsolatotok? egyutt nezitek meg az estimeset? Ne haragudj, nem akarok rossz lenni, de szerintem 13evesen egyaltalan nem ilyesmin kene jarjon az eszetek.
2013. máj. 7. 18:43
 13/20 anonim válasza:
egyet értek! ne csodálkozz hogy nem veti rád magát ha még nem smárolt :D vagy rugjatok be és minden meg van oldva ;)
2013. máj. 7. 19:02
 14/20 A kérdező kommentje:
haha k*rva jó ezzel szórakozni mi?attól mer hogy 13 évesek vagyunk ez egy természetes dolog lehet hogy amikor ti voltatok ilyen idősek akkor ez máshogy volt de a mai gyerekek mások és nem kell alábecsülni a korunk miatt! És nem csak a csókból áll egy kapcsolat szerintem hanem a szeretet meg ilyenek. és általában nem a csók miatt járnak az emberek egymással hanem azért mert szeretik egymást !!!!!!! és ezt nektek is meg kell értenetek nem lehet mindig a csók a legfontosabb :)
2013. máj. 8. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:

1. Mikor én 13 éves voltam, még nem pasiztam :D

2. A csók a szerelem egyfajta kifejezése. Nem az egyetlen, de igenis elég fontos.

3. Szeretet? Az összes barátomat szeretem, ugyan már! Ettől még nem "járok" velük :D Majd ha szerelmes leszel, akkor kéne kapcsolatba kezdeni.

De te tudod, nyilván tapasztaltabb vagy :D

2013. máj. 8. 17:35
 16/20 anonim válasza:
mindenkinek más az ideál h mit mikor kell..
2013. máj. 8. 18:25
 17/20 A kérdező kommentje:
hát ja erről meg ennyit :)
2013. máj. 9. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
wáááá ezek a válaszok kikèszítettek ugyanakkor megnevettetett :D a nővérem se értette hogy hogyan járhat együtt két szerelmes ha még nem volt meg a csók....erről pedig annyit hogy olvastam egy könyvet aminek a főszereplője egy 13 éves lány (2007 körül készült) aki nem igazán foglalkozott a fiúkkal de egy megtetszett neki és hát a fiú is kedvelte a lányt...ők nem jártak együtt de egy kis idő után végül a lány megcsókolta a srácot...:D amúgy meg a suliban egészségtanon ilyenekről beszélgetnek a tanárok a 6.os diákokkal szóv szerintem csókold meg 13 évesen ez már elfogadható ;))
2013. máj. 10. 23:20
 19/20 anonim ***** válasza:
amúgy meg itt olvasom a gyakorin hogy sokaknak 13 évesen volt meg az első csókjuk
2013. máj. 10. 23:27
 20/20 A kérdező kommentje:
most már lezárhatjuk a témát? :)
2013. máj. 11. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!