Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap osszeveszunk valamin a baratommal es csak 1 hete! Vagyunk egyutt. Mit tegyek?
Nem vagyok szerelmes es igazabol nem is tudom mit szeretek ennyire benne.
Nagyon konnyen fel lehet huzni es a sotet utcaba kepes volt multkor otthagyni(feluton visszafordult es megakart varni de kirangattam magam a kezebol es otthagytam)
Aztan hazamentem de jott utanam hogy kicsit gondolkozzak el miket mondok.Jo oke lehet hamar felkapom en is de ez nem ok arra hogy ezt csinalja.Tegnap pl bementunk a boltba meg se fogta a kezem meg semmi..ott.voltak haverjai leszart aztan elkezdett olelgetni egy csajt.Erre egesz haza uton nem szoltam hozza hogy eszre vegye magat.De aztan elmondta hogy rokona a csaj es meg o kapta fel hogy nem szoltam hozza es bedurcaztam. Ideges lett es otthagyott.Ha a haverja nincs velem akkor megint egyedul hagy az utcan...(Aztan bevart vegul...) Most ilyenkor mi van?!
Nem tudom mit akarok tole..Neha annyira betud alazni ugy hogy eszre sem veszi es en vagyok szar hogy mi jogon kapom fel..
Áldott tinédzserkor.
Ha nem vagy szerelmes belé, akkor ne járj vele. Két kiskakas vagytok a szemétdombon, de majd megnőtök.
O mar nem olyan kicsi
A tinikorbol reg kinott...
De akkor indokold meg miert velem van a baj?
Amugy orulok ha jot mulatsz ezen.
Egyrészt. Gyakoroljuk a kifejezést: felkapja a vizet. Példamondat: "Nagyon felkaptam a vizet a hisztid miatt."
Másrészt. Elviselhetetlenül hisztis vagy.
Harmadrész. Egyáltalán nem értem, minek jársz vele. Ha az első héten vitatkozok valakivel, főleg, ha ennyire, akkor én közlöm, hogy köszönöm, ennyi, ne húzzuk egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!