Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim "anyuci kicsi fia"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim "anyuci kicsi fia". Van rá esély hogy valaha elköltözik egy ilyen típusú pasi otthonról vagy nem?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt.Ő 24/F, én 27/L
2013. máj. 7. 11:16
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Azért pár év múlva hogy gyűjtsünk valamennyi pénzt a kezdéshez.
2013. máj. 7. 12:18
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántani akarlak, de ez nevetséges,h azt mondta beszéld meg az anyjával. Ez vicc. Azt se értem,h tudsz felnézni rá amikor ennyire függ az anyjától, és nem képes határozottan meg hozni egy döntést. Ebbe mi a férfias?
2013. máj. 7. 12:19
 33/37 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez egy vicc, azért is írtam hogy kivagyok akadva.Ő nem ilyen volt, csak mióta a szülei elváltak és kiderült hogy az anyja tüdőbeteg és le lett százalékolva, azóta ilyen a párom.(kb.1 éve)
2013. máj. 7. 12:26
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján szerintem nem fog elköltözni, amíg az anyukája él. Legfeljebb olyan megoldás lehet, hogy te is odaköltözöl, már ha az anyukája megengedi.

Persze, hogy nehéz eldobni 7 évet és megértem. Végül is leélhetsz így is egy életet, hogy soha nem költöztök össze, soha nem lesz családotok.

2013. máj. 7. 12:30
 35/37 anonim ***** válasza:

Ja, ezt még nem mondtad. Igy azért más szinezete van a dolognak. Tudod, ezt neked kell érezned legbelül,h képes lesz e kettötökért ezt az áldozatot meghozni,h elköltözik.

7 év azért nem kevés idö, én se tudnám csak úgy eldobni.

Sztem mindenképpen a megérzésedre hallgass! 7 év alatt baromi sokmindenen keresztül mehettetek, sztem ne add fel.

De mondom, amit belül érzel:)

2013. máj. 7. 12:32
 36/37 anonim ***** válasza:

" A leírtak alapján szerintem nem fog elköltözni, amíg az anyukája él. "

Vagyis van egy megoldás, ha érted mire célzok. De ahhoz kell bizonyos fokú gonoszság.

2013. máj. 7. 12:49
 37/37 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces.:-) Egyébként tüdőbeteg,de leszokni nem akar és a gyógyszereit sem szedi,így annyira sajnálni nem tudom.
2013. máj. 7. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!