Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim "anyuci kicsi fia". Van rá esély hogy valaha elköltözik egy ilyen típusú pasi otthonról vagy nem?
A leírtak alapján szerintem nem fog elköltözni, amíg az anyukája él. Legfeljebb olyan megoldás lehet, hogy te is odaköltözöl, már ha az anyukája megengedi.
Persze, hogy nehéz eldobni 7 évet és megértem. Végül is leélhetsz így is egy életet, hogy soha nem költöztök össze, soha nem lesz családotok.
Ja, ezt még nem mondtad. Igy azért más szinezete van a dolognak. Tudod, ezt neked kell érezned legbelül,h képes lesz e kettötökért ezt az áldozatot meghozni,h elköltözik.
7 év azért nem kevés idö, én se tudnám csak úgy eldobni.
Sztem mindenképpen a megérzésedre hallgass! 7 év alatt baromi sokmindenen keresztül mehettetek, sztem ne add fel.
De mondom, amit belül érzel:)
" A leírtak alapján szerintem nem fog elköltözni, amíg az anyukája él. "
Vagyis van egy megoldás, ha érted mire célzok. De ahhoz kell bizonyos fokú gonoszság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!