Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim "anyuci kicsi fia". Van rá esély hogy valaha elköltözik egy ilyen típusú pasi otthonról vagy nem?
Ez így kevésbé szerencsés, hogy a pasi a fiatalabb, részben a gyerekvállalás miatt, ahogy írtad.
Én is egy egyke fiúval járok, és szintén nagyon közeli kapcsolatban áll az anyjával, de egyelőre ebből nem volt gond. Ha viszont nem akar majd összeköltözni emiatt, vagy engem hanyagol az anyja miatt, és nem tudunk dűlőre jutni ez ügyben, akkor szakítanék jó eséllyel.
"De most nézd meg szerintem neki 10-15 év múlva nő be a feje lágya, egy átlag pasi 35 előtt ritkán akar családot alapítani úgy igazán."
Lehet, de nem biztos. Nem akarlak kiábrándítani, de az én egyik volt barátom pont ilyen anyuci kisfia volt, nem akart elköltözni, az összeköltözést maximum úgy tudta volna elképzelni, hogy én is az anyjához költözök, gyereket nem akart, családot nem akart, csak az anyukájával lenni... 44 éves volt ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!