Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom és belezúgtam mit tegyek?
Figyelt kérdés
keseynek hívják 15 éves de van barátnője, ő elég dagi és a barátnője meg nyomi, szerintem én szebb vagyok...
de nagyon szereti a barátnőjét else mozdul mellőle.
nekem is van párom, már 5 éve, de nem tudom mit tegyek egyfolytában csak kesey-re gondolok és róla álmodok, megőrülök :(
2013. máj. 6. 22:10
2/9 A kérdező kommentje:
20
2013. máj. 6. 22:11
4/9 anonim válasza:
dugd meg lacit. az lesz a legjobb.
5/9 anonim válasza:
Te is egy kesey rajongó vagy?
Én is folyton rá gondolok, vajon mit csinál ha fürdik?????
6/9 A kérdező kommentje:
úgy érzem kigúnyoltok, tudom hogy fiatalabb de akkor is.
2013. máj. 6. 22:15
7/9 walk w1th mee válasza:
20 éves vagy,15évesre vágysz?:D
8/9 A kérdező kommentje:
nem tudom miért :S nem tűnik fiatalabbnak
2013. máj. 6. 22:18
9/9 anonim válasza:
De alapból:
1.Tényleg mit akarsz egy 15 éves sráctól?
2.Van barátnője, neked meg pasid. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!