Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit írnátok a helyemben a lánynak? Találjunk ki valamit!
Először is leszögezném, hogy nem vagyok híve a netes ismerkedésnek. Általában szórakozóhelyeken szokok ismerkedni, szerencsére jó eredményekkel.
Véleményem szerint nehezebb ismerkedni netem, mint élőben. Én pl. szórakozóhelyen már bátorkodom odamenni egy társasághoz összeismerkedni velük, elbeszélgetni, témázgatni- hoppá. igen. témázgatás! Élőben mindig adódik valami téma. Utóbbi két hónapban körülbelül 8-10 lánnyal voltak olyan komolyabb flörtjeim- még a mai napig is, de komolyabb kapcsolatra nem vágytam.
Most jön a kérdés része.. :) Gondolom mindenki számára ismerős az Instagram alkalmazás telefonokra (aki nem ismeri próbálja ki mindenképp!;)
Tehát tegnap feliratkozott rám egy gyönyörű 19 éves lány, aki majdnem két évvel idősebb nálam. Én decemberben leszek 18, ő májusban 19. Ahogy elnézem a képeit nincs barátja, de még alakulóban sincs semmi... aztán ki tudja. 60km-re lakik tőlem.. :) Lehet pofára esek, de neten olyannyira sem számít szerintem, mint élőben.. :)
Bejelöltem facebookon, azonnal vissza is jelölt, de olyan gáznak érzem most magam, mert nem tudok neki mit írni. Ilyeneket, hogy "szia, szép vagy, mizu?" inkább kihagynám. Valami olyan témával kapcsolatban írnék neki, amire nem egy két szavas választ írna vissza, hanem lenne egy jó "megszólítási alap".
Fiúk, lányok, segítenétek kitalálni valamit?
Előre is köszönet és hála!
Hát, azt semmiképp se írd, hogy "szép vagy", az nagyon ratyi.
De amúgy meg nem értem, mit kell ezen kattogni.. egyik csaj se várja el, hogy valami szupereredeti, nagyonvicces első üzenetet kapjon. Csak annyit tudok az instagramról, hogy képeket lehet vele montázsolni, de az írásodból azt veszem ki, hogy nézegetni is lehet másokét. Tehát pl. írj neki egy szia-t, meg valami szöveget arról, hogy érdekesek az instagram-os képei, nézd ki az egyik képét, arról külön írjál, hogy milyen fasza, végére smiley, hogy kedvesnek tűnjél, oszt' jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!