Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha imádom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha imádom egy lánynak az egyéniségét, lelkivilágát, de taszít külsőre?

Figyelt kérdés

Nem csúnya meg semmi ilyen, csak picit nagydarab a lány 180 centi mint én és valahogy úgy nem kívánom mint más lányokat.

Az egyénisége viszont fényévekre van minden más lánytól akivel eddig ismerkedtem, jófej, megértő, érzelmes nő.

2013. máj. 3. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Legyetek barátok.
2013. máj. 3. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Külső fog meg,de a belső tart meg. Ha nagyon nem tetszik a csaj akkor csak barátság lesz,de ha képes vagy leküzdeni a külsőségeket akkor lehet több is :)
2013. máj. 3. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne erőltetsd. Nem fogsz beleszeretni, ha taszít. Ha még semleges lenne, akkor talán. Ne add meg neki az esélyt, hogy szerelmes legyen, mert te nem leszel, és csak megbántod. Én a helyedben hanyagolnám a kapcsolatot vele. :/
2013. máj. 3. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem taszít, akkor az együtt töltött idő, a fizikai kontaktus, a kialakuló érzelmek hatására simán "megszépülhet". Ez tapasztalat.
2013. máj. 3. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha viszont taszít, akkor nem érdemes próbálkozni (csak ha semleges).
2013. máj. 3. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak,mert magas?
2013. máj. 3. 16:12
 7/8 Zúzmaraharapás ***** válasza:
Éreztem (zek) ilyet. Imádom ezt a csajt, mint embert. Nagyon jókat tudunk beszélgetni, jól érzem magam vele, tök jó barátok vagyunk, ugyanakkor annyira... hatalmas, hogy valahogy nem tudok vonzódni hozzá. Nem kövér, nagyon jó alakja van, de egyszerűen akkor is "túl nagy" hozzám (180 feletti, én meg 178), és valahogy nem tudok úgy nézni rá emiatt. Lehet azért, mert a férfi szerepnek része az erő és a védelmezés, viszont egy ilyen nőnél nem tudjuk ezeket megélni. Erről mit gondolsz?
2013. máj. 3. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
:( hát akkor ebből kapcsolat nem lesz, de nagyon jó barátság az lehet. csak nehogy ő beléd szeressen!
2013. máj. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!