Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves lány miért jár egy 30+ éves férfival?
Fiúk! Nyugalom nem kell háborogni emiatt gondoljatok bele ha mi leszünk ennyi idősek, akkor nekünk is jutni fog 18-22 éves hamvas, feszes kis csajokból 30-40 évesen.:D
Hát nem Isteni 40 évesen 18 éves csajt kúrogatni?:D
21/F
17.21es vagyok!
Korábban sokáig Én is háborogtam ezen, a mai napig nem tetszik Nekem ez a dolog.
De ha már a lányoknak a "vénf@sz" kell, akkor "vénf&szként" Nekem is jusson valami jó kis csaj.:D
Érdekes módon nekem egyáltalán nem volt kényelmes (sem a páromnak), hogy 22 év közöttünk a korkülönbség. Sőt, sokkal nehezebb volt, de megtaláltam a jobbik részem, a párom, és ez a lényeg (6 éve). A páromra sem az anyja főz, van másik családja, akit el kell tartania, sz@r a munkahelye, és nekem kell segíteni neki, megnyugtatni. Albérletben vagyunk, iskolába járok és főzök, mosok, takarítok.
Sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne egy korombeli fiúval, de általában nem a könnyű dolgok a jók és értékesek. Soha nem adnám fel ezt a kapcsolatot (20 év múlva sem, mert nem a ráncos vagy a fiatal farok a mérvadó egy _komoly_ kapcsolatban) és soha nem tudnék egy ostoba, éretlen huszonévessel kapcsolatba kerülni. Nálam is 28-30 év fölött kezdődik a férfi, és ez nem apakomplexus, csak nem tudom elviselni a trendi, nyáladzó, b*zis kinézetű mai csávókat (persze van 1-2 kivétel).
22 L
Hát az, akibe most vagyok szerelmes, 31 éves, és szerintem egy kapcsolatban nincs korkülönbség. Szerelemben nincs, de az életben igen. Mert sok konzervatív ember kitalálja a hülyeséget, hogy ez így kényelmes meg apakomplexus...Pedig rohadtul NEM.
Sajnos vannak olyan fiatal lányok, akik azért járnak idős(ebb) pasival, mert pénzes...és az ilyen lányok miatt vagyunk mi normálisak a többi ember szemében hülyék, vagy ri..ncok! Jó lenne nem általánosítani!! Vannak kivételek, létezik szerelem korkülönbséggel. Akik ennyire ágálnak, azok biztos nem voltak még így, vagy csak nem tudják milyen az igazi, feltétel nélküli szerelem. Ennyi... Utálom, hogy ebben az országban mindenki mindenkit leszól, csak mert "furcsább" mint a "normális" társadalom. "Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem veszi észre!" Ismerős?
Mert szereti. De hogy a férfi is... :\ ?
persze ehhez ismernem kéne téged, és a férfit is. Lehet megkérdezhetnél barátnőt, hogy ő hogy látja a fiút, mert elhet, ő felnyitná a szemedet róla, hogy kihasznál.
Persze nem biztos ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!