Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 18 éves lány miért jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves lány miért jár egy 30+ éves férfival?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 11:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Valahol igazat adok mindkét oldalnak,mert van igazság mindegyik álláspont képviselői által leírtakban.Viszont,van itt egy dolog,amire nagyon kevesen gondolnak csak.Ez egy szó:KÉNYELEM.A pasinak kényelmes a kapcsolat,mert valljuk be őszintén,fiatal,üde kis tinit tudhat maga mellett,a környezetének villoghat vele,felvághat mindenki előtt,neki milyen szép,fiatal kis barátnője van.Az önbecsülésének is jót tesz,és a hiúságát is legyezgeti a dolog.Másrészről,elviszi a csajt ide-oda egy héten egyszer,kétszer,például:Meki,Diszkó,egy kis séta kézenfogva,aztán szexelnek egy jót.A dolog meg van oldva.Otthon a pasi édesanyja főz,mos,takarít a kicsi fiára,akinek van egy szeretője,és egy édesanyja is.Az édesanyja a brazil ingyencseléd,a barátnője a szórakoztató partner.Nincs olyan,hogy na,most beszélgessünk csak a kifizetetlen számlákról,vagy az élet nagy dolgairól...Mi volt a ma a suliban?-hangzik a kérdés,és máris megvan a téma.Ami igazából a 30 x éve pasast nem biztos,hogy érdekli,jobban izgatja,lesz e holnap munkahelye.A csaj meg vidáman elcsacsogja a sulis élményeket.A környezetük úgy látja,boldogok.pedig ez igazából a testiségről,és a felvágásról szól,nagyon sok esetben.A pasi kap egy hamvas kis testet,kiadós szexet heti többször,nagy bulikat,stb.Feleséget viszont nem kap,aki érett,tapasztalt,és főzni,mosni tud.Csak egy tinit.Igazából nem is kell neki más,végül is egy tini is ért a szexhez.Ez kielégíti.Nem kell neki feleség.Végül is van anyja,aki megcsinál neki mindent...Akit ez nem érint,az ne bántódjon meg,de ez az esetek nagy többségében így van.Elnézést azoktól,akik úgy érzik,nem vonatkozik rájuk.Viszont megfigyelhetitek,hogy általában a világ így működik.Kegyetlen dolog ez,de attól még igaz.
2009. szept. 29. 17:10
 22/31 anonim ***** válasza:
38%

Fiúk! Nyugalom nem kell háborogni emiatt gondoljatok bele ha mi leszünk ennyi idősek, akkor nekünk is jutni fog 18-22 éves hamvas, feszes kis csajokból 30-40 évesen.:D

Hát nem Isteni 40 évesen 18 éves csajt kúrogatni?:D

21/F

2009. szept. 29. 17:21
 23/31 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk én speciel lányként háborogtam,és szerintem egy srác sincs itt,aki háborogna! :-D Mondjuk,igazad van,előző! :-) 23/L
2009. szept. 29. 17:49
 24/31 anonim ***** válasza:
30%

17.21es vagyok!

Korábban sokáig Én is háborogtam ezen, a mai napig nem tetszik Nekem ez a dolog.

De ha már a lányoknak a "vénf@sz" kell, akkor "vénf&szként" Nekem is jusson valami jó kis csaj.:D

2009. szept. 29. 18:52
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes módon nekem egyáltalán nem volt kényelmes (sem a páromnak), hogy 22 év közöttünk a korkülönbség. Sőt, sokkal nehezebb volt, de megtaláltam a jobbik részem, a párom, és ez a lényeg (6 éve). A páromra sem az anyja főz, van másik családja, akit el kell tartania, sz@r a munkahelye, és nekem kell segíteni neki, megnyugtatni. Albérletben vagyunk, iskolába járok és főzök, mosok, takarítok.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne egy korombeli fiúval, de általában nem a könnyű dolgok a jók és értékesek. Soha nem adnám fel ezt a kapcsolatot (20 év múlva sem, mert nem a ráncos vagy a fiatal farok a mérvadó egy _komoly_ kapcsolatban) és soha nem tudnék egy ostoba, éretlen huszonévessel kapcsolatba kerülni. Nálam is 28-30 év fölött kezdődik a férfi, és ez nem apakomplexus, csak nem tudom elviselni a trendi, nyáladzó, b*zis kinézetű mai csávókat (persze van 1-2 kivétel).

22 L

2009. szept. 30. 07:03
 26/31 anonim ***** válasza:
90%
Mint mondtam,nem szerettem volna általánosítani,és tisztelet a kivételnek!Akinek nem inge,az ne vegye magára...Gratulálok azoknak,akiknek összejött,őszintén!Egyébként én sem kedvelem a nyálas divatb...kat,viszont a saját korosztályomból keresek partnert,mert ott még szerencsére akadnak normálisak.Szóval,szerintem itt igaza van mindkét oldalnak,hiszen ízlések és pofonok!Viszont,abba azért gondoljatok bele,hogy az esetek nagy részében(és nem mindenkinél)a kényelmi szempont,és a felvágás nagy szerepet játszik.Erre a mindennapokban sok példát láthatunk,és elnézést még egyszer azoktól,akik nem érzik úgy,hogy ez így lenne!(Ezt most őszintén,minden irónia nélkül írtam!)
2009. okt. 1. 12:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát az, akibe most vagyok szerelmes, 31 éves, és szerintem egy kapcsolatban nincs korkülönbség. Szerelemben nincs, de az életben igen. Mert sok konzervatív ember kitalálja a hülyeséget, hogy ez így kényelmes meg apakomplexus...Pedig rohadtul NEM.

Sajnos vannak olyan fiatal lányok, akik azért járnak idős(ebb) pasival, mert pénzes...és az ilyen lányok miatt vagyunk mi normálisak a többi ember szemében hülyék, vagy ri..ncok! Jó lenne nem általánosítani!! Vannak kivételek, létezik szerelem korkülönbséggel. Akik ennyire ágálnak, azok biztos nem voltak még így, vagy csak nem tudják milyen az igazi, feltétel nélküli szerelem. Ennyi... Utálom, hogy ebben az országban mindenki mindenkit leszól, csak mert "furcsább" mint a "normális" társadalom. "Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem veszi észre!" Ismerős?

2009. nov. 1. 02:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok....elfelejtettem odaírni, hogy 18 éves lány vagyok!
2009. nov. 1. 02:16
 29/31 anonim ***** válasza:
15:26-os vagyok. Igazat adok az előttem szolonak!
2009. nov. 1. 21:56
 30/31 anonim ***** válasza:

Mert szereti. De hogy a férfi is... :\ ?

persze ehhez ismernem kéne téged, és a férfit is. Lehet megkérdezhetnél barátnőt, hogy ő hogy látja a fiút, mert elhet, ő felnyitná a szemedet róla, hogy kihasznál.

Persze nem biztos ez. :)

2009. nov. 3. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!