Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves lány miért jár egy 30+ éves férfival?
Apakomplexus..nem is tud róla..
pl a csajnak csak 30 fölött pasi a pasi..saját korosztálya nem érdekli
A nők hülyék...ennyi...
Ennél nagyob butaságot el sem tudok képzelni, hogy valaki azt mondja erre, hogy apakomplekszus...
Butaság...
Én is csak az érettebb, 30-40 éves férfiakat szerettem 18 évesen is, és most is... 24 évesen egy 33 éves féfihoz mentem hozzá, és messze menőkig ez volt a kegkevesebb korkülömbséggel lévő kapcsolatom... De meg sem tudnék bízni egy fiatal, 25 éves fiúban.. Valahogy a férfi 30 felett 40 felé igazán férfi.. :)
És ennyi..
Bár másik felől nézve, annak is van igaza, aki a több évet hoza fel példának.. Abban is van valami, hogy egy 40 éves nő ereje tejében van, és otthon egy 60-65 éves, lehet már nyugdíjas férj várja...
Mind a két felet meg lehet érteni szerintem... Nézőpont kérdése..
De én tudom azt, hogy aki egy nnállánál lényegesn idősebb korú férfival van, az azért lehet, mert őt szereti, és el sem tudná képzelni, hogy az ő korosztályában keressen valakit.. Tudom magamról.. Tapasztaltam. :)
16 vagyok a barátom 31.
csak egy dolog tart hozzá, mégpedig hogy jobban szeretem mindennél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!