Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a páromnak (fiú),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a páromnak (fiú), ha egy éve leszünk együtt?

Figyelt kérdés
a párom 24éves én 16 vagyok nem tudom mit vegyek neki júlliusban leszünk 1 éve együtt ötleteket szeretnék kérni hogy ki mit vett vagy mit venen a párjának am inem túl drága de öülne neki
2008. jún. 16. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Közös fotókból egy naptár ! 1 éves előfizetés a CKM-re :DD
2008. jún. 16. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a naptár szerintem is nagyon jó ötlet.

Egyébként scak te ismerheted, hogy őt mi érdekli.

Én még egy könyvet is el tudnék képzelni ajándéknak, de annak is örülök ha barátnőm talál valami aranyos apróságot ami ránk emlékeztet

2008. jún. 16. 15:11
 3/5 A kérdező kommentje:
énis valami olyat akarnék csak hát még fogalmam nincsm it
2008. jún. 16. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is a könyvet akartam javasolni, mert abba tudsz írni.

Illetve én egy szép naplót vettem anno, s abba közösen bele szoktuk írni azokat az emlékeket, amiket nem szeretnénk elfelejteni.

De a fiúk nagyon szeretik a hasukat - egy saját készítésű gyertyafényes vacsival megfejelhetsz bármilyen apróságot:)

2008. jún. 16. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Karkötő, kulcstartó (esetleg gravírozva), medál ha hord a nyakában, és nem utolsó sorban a főzz neki finomat - mellé egy apróság. Az szerintem viszi a pálmát, persze van akinek nem jön be ez a meglepetés. Döntsd el a párodnak melyik lesz a jó.
2008. jún. 19. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!