Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? Higgyek neki?
Figyelt kérdés
Barátom egy kis időt kért tőlem, hogy hadd tegye túl magát az exen (összefutottak, úgy gondolta túl van rajta, aztán rádöbbent, hogy mégsem). Azt mondta, nem akar áltatni, úgy érzi, jó most neki egyedül, egy kis nyugalomra van szüksége. Legyek türelmes, minden rendben lesz, csak most szeretné lezárni magában. Mit gondoltok?2013. máj. 6. 12:18
1/11 anonim válasza:
Akár még jól is kijöhetsz belőle, tényleg felkavarta meg minden, aztán végleg lezárja, és ti utána boldogok lehettek.
Vagy még mindig őt szereti, és most jött rá végleg.
Akármelyik verzió is álljon fent, én a büszkeségem miatt biztos szakítanék vele.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta le akarja zárni, el akarja felejteni végleg, csak addig amíg ez nem történt meg, nem akar áltatni. Szakítás eszembe sem jut, nagyon szerelmes vagyok. :)
2013. máj. 6. 12:23
3/11 anonim válasza:
Én kidobnám egyértelmü, hogy még nincs túl rajta és addig nem tud annyira szeretni téged sem.
4/11 anonim válasza:
Meddig volt együtt az a volt barátnőjével? Mert ha sokáig akkor természetesen érhető, ha pedig kevés ideig akkor már kevésbé.
5/11 anonim válasza:
Tudni kéne, mióta vagytok együtt.
Nem mondtam, hogy szakíts, de én személy szerint nem viselném el, ha valakivel együtt vagyok, de ilyet mondana nekem. Minek kezd kapcsolatba, ha nincs túl az előzőn?
6/11 A kérdező kommentje:
1,5 évig voltak együtt.
2013. máj. 6. 12:27
7/11 anonim válasza:
Akkor ez megérhető. Szerintem várj.
8/11 anonim válasza:
De ti mióta vagytok együtt? És hány évesek vagytok?
9/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem olyan régóta... elég friss a dolog. Ha a csaj nem kavar be, akkor nincs semmi baj. Felkavarta szegény srácot rendesen...
23/F
20/N
2013. máj. 6. 13:26
10/11 anonim válasza:
Búfelejtő vagy azt hiszem, de ezt úgyse látod be, de majd idővel hidd el rájössz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!