Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez az exemnek?

Figyelt kérdés

Miért jó az neki hogy miután kidobott már rögtön pár napra/hétre rá idegesít, bosszant engem azzal hogy direkt a barátnőimmel foglalkozik, beszélget??? Tudja hogy szeretem még őt és tudja hogy iszonyatosan féltékeny tudok lenni. Szóval tudja, mivel tud a legjobban felidegesíteni, mivel tudja az agyamat húzni. Csak azt nem értem miért pont velük (3 nagyon jó barátnőmről van szó!) foglalkozik??? A barátnőim persze nem veszik komolyan, ő mégis szinte "benyal" nekik, barátkozik velük, keresi a társaságukat.

Miért jó ez neki, élvezi hogy idegesíthet?! De mégis miért? (Nem alázkodom meg előtte, és nem mutatom ki neki a fájdalmam, de otthon néha elég rosszul érintenek bizonyos dolgok) 19/L

2013. máj. 5. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert ő ilyen szemét módon dolgozza fel, hogy vége van.
2013. máj. 5. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
érzelmileg osszeakar roppantani, légy erős és ne mutasd ki a fajdalmad és a végén rohogj a pofajaba a szemetladanak. vagy mondjuk kavar a legjobb haverjaval
2013. máj. 5. 23:22
 3/6 Johnny B. Goode ***** válasza:

Igen, sajnos vannak ilyen férgek közöttünk, bár az is lehet, hogy szeretne rástartolni valamelyik barátnődre...

Ne foglalkozz vele, tudom, ezt én innen a monitor mögül könnyen írom...

2013. máj. 5. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nemismerem a barátodat de elképzelhető az is hogy már megbánta hogy kidobott vagy csak azért tette mert félt h te dobod ki elöbb, és tul büszke vagy fél a visszautasitástol hogy keressen és tudatosan vagy tudat alatt a barátnöid révén probál meg a közeledben lenni.
2013. máj. 5. 23:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Annyira meglepő, mert MINDEGYIK barátnőmnek van komoly kapcsolata!! Tehát innentől kezdve meg szerintem vennie kéne a lapot neki, hogy semmi esélye. Szerintem ez a viselkedése nem is a barátnőimre, hanem kifejezetten, direkt rám irányul. Lehet hogy bejönnek neki a csajok, de szerintem ez most másodlagos ebben a szituban... Annyira látszik, barátnőim is mondják...

Nem lehetséges, hogy azt akarja, hogy én küzdjek érte? Mivel tudja, hogy úgyis féltékeny vagyok ezek miatt, talán ezzel az a célja, hogy sírjak utána, hogy könyörögjek neki hogy fogadjon vissza? (Eddig sem sírtam utána, ezután sem fogok, otthon voltak mélypontjaim, de egy ilyen bunkó alak előtt sosem alázkodnék meg)

2013. máj. 5. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
4. Vagyok. Szerintem ha szereted igenis küzdj érte, tedd félre a bszkeségedet. Gondolj bele a férfiak hányszor félreteszik egy nő miatt a büszkeségüket, és több viszautasitást kapnak.
2013. máj. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!