Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez az exemnek?
Miért jó az neki hogy miután kidobott már rögtön pár napra/hétre rá idegesít, bosszant engem azzal hogy direkt a barátnőimmel foglalkozik, beszélget??? Tudja hogy szeretem még őt és tudja hogy iszonyatosan féltékeny tudok lenni. Szóval tudja, mivel tud a legjobban felidegesíteni, mivel tudja az agyamat húzni. Csak azt nem értem miért pont velük (3 nagyon jó barátnőmről van szó!) foglalkozik??? A barátnőim persze nem veszik komolyan, ő mégis szinte "benyal" nekik, barátkozik velük, keresi a társaságukat.
Miért jó ez neki, élvezi hogy idegesíthet?! De mégis miért? (Nem alázkodom meg előtte, és nem mutatom ki neki a fájdalmam, de otthon néha elég rosszul érintenek bizonyos dolgok) 19/L
Igen, sajnos vannak ilyen férgek közöttünk, bár az is lehet, hogy szeretne rástartolni valamelyik barátnődre...
Ne foglalkozz vele, tudom, ezt én innen a monitor mögül könnyen írom...
Annyira meglepő, mert MINDEGYIK barátnőmnek van komoly kapcsolata!! Tehát innentől kezdve meg szerintem vennie kéne a lapot neki, hogy semmi esélye. Szerintem ez a viselkedése nem is a barátnőimre, hanem kifejezetten, direkt rám irányul. Lehet hogy bejönnek neki a csajok, de szerintem ez most másodlagos ebben a szituban... Annyira látszik, barátnőim is mondják...
Nem lehetséges, hogy azt akarja, hogy én küzdjek érte? Mivel tudja, hogy úgyis féltékeny vagyok ezek miatt, talán ezzel az a célja, hogy sírjak utána, hogy könyörögjek neki hogy fogadjon vissza? (Eddig sem sírtam utána, ezután sem fogok, otthon voltak mélypontjaim, de egy ilyen bunkó alak előtt sosem alázkodnék meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!