Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar hogy nem szép a lábam? Kicsit vastag a bokám fölött + alul kicsit ducibb vagyok mint felül (felül nagyon vékony, alul normális) meg széles a csípőm. Ez baj?
nem rakok ki képet de megpróbálom teljesen leírni:
a felsőtestem tiszta vékony...néha még én is csodálkozom rajta, hogy milyen durva, nem sovány hanem csak vékony, a derekam is(ezzel nincs bajom) utána a csípőm tökre széles, nem úgy mint egy átlag 16 éves csajnak, kb mondjuk egy átlag csípő ( ) és az enyém ( ), a combom vastagabb a többi testrészemhez képest de innen nem nagyon tudok fogyni mert igazából kb csak izom. A vádlim meg ezek normálisak. Vagyis akkor úgy nézek ki hogy mindenhol vékony csak középen duci? ez mért van? és szerintetek ez így csúnya lehet? :O (lehet hogy picit túlzok, mert ha megyek valahova mindenki elcsodálkozik h milyen vékony vagyok) Csak én látom magam ducinak?
Lehet, hogy a tárcádat szereti... :P
Ne haragudj, ma nagyon rosszindulatú vagyok, nyilván nem ez az igazság, de nem lehetett kihagyni :)
körte vagy, bírom a körtét :D küldesz képet?
F19
nyugi, ettől még lesz barátod
legyél optimista, csinálj olyat, amivel növeled az önbizalmadat,
amúgy ne tarts attól, hogy széles a csípőd, sok srácnak tetszik N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!