Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szemét az összes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemét az összes pasi?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, még életemben nem volt barátom, mert az összes átver még mielőtt megismerne!!! Elhív randizni, utána nem is köszön a suliban, vagy már az 1. randit lemondja vagy csak addig hajt amíg nem mutatok érdeklődést, ha belemegyek egy randiba megfutamodik... Szánalmas amit a férfiak művelnek a nőkkel. Az meg végképp, hogy 25 évesen is 18 éves hülyegyerek szinten vannak. 0 kiállás, tartás és férfiasság van a mai emberekben (kisfiúkban). Ez általános, vagy csak én szívom meg mindig? Minden egyes alkalommal erősödik bennem az a megállapítás, hogy a pasik egytől egyig undorító férgek. Jöhetnek válaszok férfiaktól, nőktől, pozitív, negatív, bármi. Érdekelne Ti mit gondoltok erről az állatfajról, mert lassan már én sem tudok máshogy tekinteni rájuk mint állatokra.

És igen, a véleményem a tapasztalataimból és keserűségemből ered. Nyilván nem a fejemből pattant ki ez a vélemény.

2013. máj. 5. 22:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Látom vannak itt azért magukat rendesnek valló hím egyedek is. Miért csak a neten látok ilyesmit...? Kicsit olyan érzésem van, mintha a net lenne a normális férfiak és nők gyűjtőhelye. Vagy nem mentek ki az utcára, vagy valaki hazudik...
2013. máj. 5. 22:38
 22/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem szemét az összes. Csak ti nektek kellenek a bunkó s.ggfejek. Aki meg nem szemét azt meg lesz@rjátok...

De azért kell nektek a rossz fiú, aztán meg itt sírtok az ilyen oldalakon...

2013. máj. 5. 22:38
 23/24 anonim ***** válasza:

velem is szemetek az emberek állandóan, de a boldogság belülről fakad :)

és sosem volt normális bnőm hosszú ideig, sokat hallgatok metált, de vmi kegyetlen durvákat, az ilyenkor segít :D közben mészárlásra gondolok :D Slipknotot ajánlom vagy a Soilworkot xd

F19

2013. máj. 5. 22:57
 24/24 anonim ***** válasza:
14.-es válaszoló vok. Nem kell általánosítani arra se, hogy minden lány hülye. Sajnos nagyon sok megkeseredett, magányos ember van. Nagyon félnek az emberek egyedül lenni és emiatt szánalmasan próbálják keresni a Nagy Őt. Pár éve én is szerelmes voltam, mint nagy agyú, de nem jött össze, mert a lány kikosarazott. Azóta rájöttem, hogy nem éri meg az egésszel vesződni és majd egyszer talán lesz valakim, ha meg nem? Hát akkor így jártam Azóta magamnak élek és sokkal jobban érzem magamat, hogy nem kell másnak megfelelnem.
2013. máj. 5. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!