Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szemét az összes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemét az összes pasi?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, még életemben nem volt barátom, mert az összes átver még mielőtt megismerne!!! Elhív randizni, utána nem is köszön a suliban, vagy már az 1. randit lemondja vagy csak addig hajt amíg nem mutatok érdeklődést, ha belemegyek egy randiba megfutamodik... Szánalmas amit a férfiak művelnek a nőkkel. Az meg végképp, hogy 25 évesen is 18 éves hülyegyerek szinten vannak. 0 kiállás, tartás és férfiasság van a mai emberekben (kisfiúkban). Ez általános, vagy csak én szívom meg mindig? Minden egyes alkalommal erősödik bennem az a megállapítás, hogy a pasik egytől egyig undorító férgek. Jöhetnek válaszok férfiaktól, nőktől, pozitív, negatív, bármi. Érdekelne Ti mit gondoltok erről az állatfajról, mert lassan már én sem tudok máshogy tekinteni rájuk mint állatokra.

És igen, a véleményem a tapasztalataimból és keserűségemből ered. Nyilván nem a fejemből pattant ki ez a vélemény.

2013. máj. 5. 22:04
1 2 3
 11/24 The Other ***** válasza:

Várd ki mi lesz ott 6. éven. Addigra már annyira megkeseredett f@sz lesz mindenki, hogy rögtön elhív minden felbukkanó, kicsit szimpatikus csajt randira és utána jön rá, hogy talán még sem kellett volna.

Amúgy tök cuki, hogy "állatozol" és "undorító férgezel". Ha bejönne a szado-mazo, akkor most kérnélek, hogy alázz te k*rva, de keményen :D Csak nem jön be... Na mindegy.

2013. máj. 5. 22:19
 12/24 anonim ***** válasza:

Kérlek ne általánosits :)

Nekem meg épp az a bajom,hogy nicns olyan lány a környezetemben,akit valamire tarthatnék,vagy értelmesnek. egyszerűen meg nem megyek bele kapcsolatokba,csak azért hogy legyen valaki,ha tudom agyilag nem egy szinten vagyunk :/

Azok a férfiak meg megfutamodnak,ilyenek is vannak,hogy mutatják a jó oldalukat,kicsit elrejtik az igazi valójukat,aztán utána jössz rá..de hidd el vannak normális emberek :) Csak sokukat ez a rohanó világ teszi olyanná,amilyenek.

19F

2013. máj. 5. 22:19
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, látom ez a téma mindenkinek túlságosan piszkálja a csőrét ahhoz, hogy ne válaszolja meg:) Látom beletaláltam a lecsóba.
2013. máj. 5. 22:22
 14/24 anonim ***** válasza:
20 vok én is csak fiú. Mit kell általánosítanod? Tuti h te egy olyan csaj v. aki mellett megfulladnék ha járnánk:S Lemerném fogadni h az összes eddigi barátod felett uralkodni akartál. Te tipikus példája lehetnél ennyi erővel a hülye libának:S
2013. máj. 5. 22:22
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
Igen,meg sajnos csak dugni kell nekik egy nő. R*hadtak a pasik mind.
2013. máj. 5. 22:24
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Mindig ilyen hisztis vagy?
2013. máj. 5. 22:25
 17/24 A kérdező kommentje:
16: nem,csak ma b@szott meg 16al a BKV ellenőr:D És így jött ki:D De ezt már meg akartam kérdezni, max nem ekkora temperamentummal:D
2013. máj. 5. 22:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Ki kéne herélni az összeset.
2013. máj. 5. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Jó az idő, miért nem sétálsz inkább, nem kötelező buszozni.

Meg pasizni se.

2013. máj. 5. 22:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Na most már itt álljunk meg. a 20 éves fiuval egyet értek..szemetek,meg átnézünk mindenkin? csak példának gyanánt:

19 vagyok,életemben 1x voltam szerelmes,mással bele se mentem mert nem láttam értelmét.Az az egy lány mindent jelentette,mert nem volt sablon,se divatpipi,hanem egy értelmes lány.Én őt szerettem,miatta győztem le a pszchihés betegségeimet (szorongás,félelem) miatta lettem jobb ember,csak a sors közbeszólt és ő már nincs,mert elkellett mennie messze.de én miatta tettem olyanokat,ami más biztos nem,mert követtem volna jéghegy hátára is,és ami történt egyikönk hibája sem hogy vége,emrt ezt igy nehéz lett volna ilyen messziről folytatni.Szívemnek mai napig fontos,és ha valaki azt irta ami taz előbb,az nekem olyan érzés hogy leszolod az érzéseimet és nem is igazán szerettem,mert mind mi szemetek vagyunk. Ezt felejtsd el,vannak normálisak is,és engem ez az általánositás zavar-de nagyon..na innét kezdve be is fejeztem,csak felhuzott ez a kijelentés,hogy belevágtál a lecsóba :)

2013. máj. 5. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!