Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy hamarabb túlegyek egy szakításon?
Az ilyenre nem érdemes érzéseket pazarolni...
Amúgy meg nem tudom,ez alatt nem tudnék úgy megszeretni valakit,hogy hiányoljam,ha el tűnik.Válaszolva is:Ez alkat kérdése...Aki érzelmileg fejlettebb,az hamarabb túl teszi magát,és képes feldolgozni a gondjait.Mások évekig szenvednek rajta.Ami tuti segít,az idő...
Mindent az időre kell bízni! A legfontosabb, hogy éld meg a fájdalmat, mert így fel tudod dolgozni! Majd tereld el a figyelmedet (sport, olvasás stb).
Jelenleg én is ezen az úton vagyok, és elő példája annak, hogy sikerülni fog! :) Fel a fejjel :)
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak mi 5 hónapot jártunk.
Meg velem közölte, hogy "már nem érez semmit" (pedig előtte nap még mondogatta, hogy szeret) aztán csak úgy elment.
Először nagyon rossz volt, úgy éreztem kiszakították a szívem.. nagyon fájt.
Most elvagyok a kis dolgaimmal, sokat nézem azóta a tévét, a barátaimmal elszórakozok (de csak azokkal, akik nem nyaggatnak az exemmel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!