Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most költöztünk össze, de a barátnőm állandóan haza járkál és ott akar lenni pedig már eltelt több hónap. Mi baja?
Ő eröltette mindig hogy költözzünk a fővárosba. Kerestem és kaptam munkát, ő is. Ideköltöztünk 8 hónapja. Azóta minden pénteken kocsiba kell ülni munka után 1 órával és hazamenni a szüleihez 170 kilóméterre és ott kell tölteni az egész hétvégét, majd vasárnap késő délután visszaindulni.
Hétközbe a munka és az edzések (kézilabdázom, ő fitnesszezik) miatt nem tudunk együtt lenni, legalább a hétvége lehetne a mienk. Eddig 2db hétvége volt amikor nem mentünk vissza a szüleihez, az is a hóvihar meg a nagy esők miatt.
Naponta 1 órákat Skypeol a családjával. Úgy tűnik hogy vissza akar térni hozzájuk. De élete végéig a szülői házban akar élni anyucival? Pedig ő volt az aki eröltette a különköltözést. Amúgy itt minden jól menne, jól elvagyunk, semmi probléma. A barátnőinek is ezt mondja. Volt 1-2 hétvége amikor úgy tünt hogy egy jobb programmal "itt tudom" tartani, de amikor beszélt a szüleivel rá 1 órával már mindenáron indulni akart haza.
Amikor felhozom a témát akkor kiabál, mert állítólag én a családja ellen vagyok és teljesen normális hogy nem szakítja meg velük a kapcsolatot!? Én nem is erre kérem, csak arra hogy elég egy hónapban egyszer-kétszer hazamenni, akkor is nem kell ottaludni két napot! Ja meg az én szüleimet is meg kéne talán látogatni! Mindig egyedül megyek, mert ő rohan haza.
Már mondtam neki, hogy költözzünk haza, de hallani se akar róla, tetszik neki a munkája, azt mondja jó hely ez a Budapest, mennyi lehetőség. Mi ez? Miért csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!