Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a barátotokkal, barátnőtökkel ha tudnátok, hogy az életében 2x szexelt, mielőtt összejöttetek, de nem lenne hajlandó elmondani, hogy kivel?
Nem olvasom el a kommenteket, csak válaszolok:
MI A FRANCÉRT ÉRDEKEL?? MI KÖZÖD VAN HOZZÁ?? azzal foglalkozz, hogy Veled jó legyen a kapcsolata, és hagyd a francb a múltat. Ha pedig erőlteted ezt a mindent tudni akarok dolgot, akkor szerintem a kérdésed is felesleges, mert én speciel rögtön kivágnálak, mint azt a bizonyos macskát sz-rni.
Ha ennyire nem akarja, ne mondja, bár nagyon kíváncsi alkat vagyok, nem lenne szakító ok. Kivéve, ha rokonnal tette volna ezt, de talán ha ilyet tesz, az valahol máshol is kiütközik. Ha sajátneművel tette, hát istenem, belekóstolt abba is, nem dől össze a világ. Akkor sem, ha biszex.
Majd elmondja talán, ha komolyra fordulnak a dolgok :)
Miért kéne elmondania, hogy kivel? Spec annak is örülj, hogy elmondta, hánnyal (vagy hányszor), sokan ezt sem osztják meg a párjukkal. És tudod, miért? MERT SEMMI KÖZÜK HOZZÁ, KIVEL VOLT ELŐZŐLEG!
Egyáltalán, miért érdekel? Nem zavarna jobban, ha pl tudnád, hogy a Kovács Pista már benne járt a nődben? Nem jobb ez így, arctalanul, névtelenül?
Amúgy, dehogy szakítanék, ugyan már! Ez szakító ok lenne? Merjen csak egyszer tüsszenteni melletted, amikor nem akarod, ha véletlenül nem mondja el az okát, te máris a bizalom hiányára gondolnál és szakítanál vele... És igen, erősen túloztam a példában, mert te is meglehetősen erősen túlzol a mindent tudni akarásoddal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!