Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti mennyire gondolját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire gondoljátok komolyan a szeretlek szót?

Figyelt kérdés
Könnyen kimondjátok, vagy csak akkor, ha tényleg így éreztek? És ez a szó számotokra egyben azt is jelenti hogy szerelmesek vagytok a lányba, vagy csak azt hogy nagyon kedvelitek?
2013. máj. 4. 20:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem is tudom miért ringattam magam abba a hitbe hogy szerelmes lett belém. Talán mert azt mondta még csak egyszer volt életében szerelmes. Aztán sokszor jött azzal hogy szeretlek....És én illúzióba estem. Elég szar érzés most ez nekem.
2013. máj. 4. 20:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Többnyire ha szerelmes vagyok, vagy ha erős érzéseket táplálok az illető iránt. Csak akkor és azoknak mondom akikhez tényleg kötődöm (habár meg kell hagyni elég ritkán hangzott el a számból ez a szó mióta élek..)
2013. máj. 4. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:

ha a 3. kommentre írtad az, hogy nem gondoltam-e komolyan, akkor talán pont az a gond, hogy a lehető legkomolyabban gondoltam, illetve éreztem.

Hülyeségből kimondani se tudom egyébként.

A gond ott adódott, hogy az egyik lány akinek mondtam, teljesen üldőzési mániás volt (mindenkiben csalódott, és mindig a rosszat kereste), a másiknak meg folytonos féltékenysége miatt mondtam, de mihelyest úgymond "elhitte", teljesen egyhangúak lettünk, ami miatt ő kezdett el úgy élni, hogy jogosan legyen én féltékeny (amit én csináltam arra még rátett vagy 100 lapáttal).

Onnantól meg annyira nem is érdekeltem mint azelőtt.

2013. máj. 4. 20:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem, azt az ötödikre írtam!

Én azzal is megelégednék ha csak erős érzéseket táplálna irántam és ha tényleg nagyon kötődne hozzám! De az biztos hogy nem szerelmes belém.:(

2013. máj. 4. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:

5. voltam, nem tudom miért 3.-at írtam :D

ember függő a dolog, azért ez nem a szavakból van, azt szerintem rögtön le lehet szedni hogy komolyan mondja-e a pasi, ha ismered.

Nekem pl. ilyenkor mindig csillog a szemem :)

2013. máj. 4. 21:06
 16/20 anonim ***** válasza:

(3. vagyok)

Nem feltétlenül, ugyan is anyukámnak is szoktam mondani, hogy szeretem.:D

17f

2013. máj. 4. 21:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát pedig szerintem sok férfi már akkor szerelmes, mikor ő még csak nem is tud róla, hogy az! Remélem érted!
2013. máj. 4. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Azt írtam hogy általában.Azt nem tudom hogy a te udvarlód vagy pasid mennyire szeret téged.De azt tudom hogy a nők 95%-a nem hiszi el ha a kapcsolat elején vagy előtte azt mondja a srác hogy szeretlek,pedig vannak olyan srácok akik nagyon könnyen szeretnek,csak őket szinte mindenki semmibe veszi

2013. máj. 4. 21:22
 19/20 A kérdező kommentje:
17-es köszi! Ez egy kis reménnyel tölt el!:) Igazad lehet! Ó, bárcsak igazad lenne!!!!:)
2013. máj. 4. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Én ezt a szót eddig soha, senkinek nem mondtam ki. Annak fogom odaadni, akit őszintén megillet.
2013. máj. 4. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!