Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy állna a "szátok" ha a barátotok meglátná a régi szerelmét és. Lent leírom?
hát nem egyedül már álltak körülöttem...
de am igen..
11. Már csak azért, mert a szituáció sem mindegy. Ha mit tudom én, te is éppen beszélgettél volna valakivel, családdal, vagy valami, ő meg közben meglátja a nőt és odamegy gratulálni, azt még megértem, meg azt is, hogy tovább elmaradt, egy anyuka azért biztos tud egy darabig áradozni a kisbabájáról.
De így kicsit nekem az a furcsa a történetben, hogy téged miért hagyott ott? A párom akármilyen ismerőssel futunk össze, nem hagy egyedül ácsorogni, amíg ő elmegy beszélgetni vele, hanem egyértelmű, hogy visz magával. Úgyhogy ez egy kicsit udvariatlannak tűnik így a barátod részéről.
1-snek: a lányok ölelgethetik a puhap*csűeket (barátjaikat)? Szerintem meg a nők képtelen azt felfogni, hogy nem csak nekik szabad ölelgetni a másik nemet, hanem a férfiaknak is.
És még a nők előbb érnek mi? Te jó isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!