Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek hogy állna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek hogy állna a "szátok" ha a barátotok meglátná a régi szerelmét és. Lent leírom?

Figyelt kérdés
nah kövi a helyzet.. ma volt ballagás és ott találkozott barátom a régi szerelmével. és odament hozzá hogy gratulálni.. (kb 4 hónapja szült) és megpuszilgatta meg ott elkezdte ölelgetni és ott is maradt vele beszélgetni.. majd kb 20 perc múlva jutottam eszébe hogy én is ott vagyok.. és visszajött hozzám.. és egy szót se szólt hozzám.. majd megszólal hogy délután akkor elmegyünk valamerre ? és mondtam hogy nekem nincs kedvem hozzá... ő erre : hát jó akkor majd máskor.

2013. máj. 4. 15:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

hát nem egyedül már álltak körülöttem...

de am igen..

2013. máj. 4. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:

11. Már csak azért, mert a szituáció sem mindegy. Ha mit tudom én, te is éppen beszélgettél volna valakivel, családdal, vagy valami, ő meg közben meglátja a nőt és odamegy gratulálni, azt még megértem, meg azt is, hogy tovább elmaradt, egy anyuka azért biztos tud egy darabig áradozni a kisbabájáról.

De így kicsit nekem az a furcsa a történetben, hogy téged miért hagyott ott? A párom akármilyen ismerőssel futunk össze, nem hagy egyedül ácsorogni, amíg ő elmegy beszélgetni vele, hanem egyértelmű, hogy visz magával. Úgyhogy ez egy kicsit udvariatlannak tűnik így a barátod részéről.

2013. máj. 4. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:

1-snek: a lányok ölelgethetik a puhap*csűeket (barátjaikat)? Szerintem meg a nők képtelen azt felfogni, hogy nem csak nekik szabad ölelgetni a másik nemet, hanem a férfiaknak is.

És még a nők előbb érnek mi? Te jó isten...

2013. máj. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!